Becherovka Miskolci Farsang-Február 2-4.

A Becherovka Miskolci Farsang az ország egyik legnagyobb gasztronómiai fesztiválja és vására. A fesztivál a farsangi időszakban kerül megrendezésre Miskolc belvárosában. Kirakodó vásárán több száz kézműves és gasztronómiai árus jelenik meg. A rendezvény valamennyi szabadtéri programja ingyenes . Koncertek, kézműves és gasztronómiai vásár, vendéglátó egységek, őstermelői piac és népművészeti vásár várja a vendégeket.

JELMEZVERSENY

Légy Te is részese a Becherovka Miskolci Farsang forgatagának a jelmezversenyen!

Szólj barátaidnak, osztálytársaidnak, munkatársaidnak és ötletes, tréfás, csodálatos vagy éppen hátborzongató jelmezben gyertek el a Városház térre (Széchenyi István-szobor) 2O18. február 3-án 1O.3O órára! Értékes nyeremények várnak a díjazottakra mindkét kategóriában!

Regisztrációdat 2O18. január 29-én 12 óráig várjuk a farsang@miskolcifarsang.hu címre, s felmerülő kérdéseidre is itt kapsz választ! A levélben szerepeljen a csoportod neve, létszáma és egy telefonszám. Osztályok, egyesületek, csoportok 1O-4O fős létszámmal, baráti társaságok, kisebb csoportok maximum 1O fős létszámmal jelentkezzenek!

Jó felkészülést kíván a Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft.!

VÁSÁRI FELHÍVÁS

Az ország egyik legnagyobb gasztronómiai fesztiváljára és vásárára, az ingyenesen látogatható Becherovka Miskolci Farsangra várjuk vásározó partnereink jelentkezését. A jelentkezéshez szükséges információk és dokumentumok itt találhatók.  https://miskolcifarsang.hu/

Programok: https://miskolcifarsang.hu/programok.html

 

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj