Királyok csatája: ’Magányos Vadász’ a trónkövetelő

250 márkakereskedő, 7 Dark Custom modell, 10 000 egyedi alkatrész, 6000 euró költségkeret, egy Custom King – Battle of the Kings 2018. A Harley-Davidson rangos, nemzetközi motorépítő versenye elstartolt, a közép-kelet európai mezőny harcosai között ott van ’Magányos Vadász’, a Harley-Davidson Budapest trónkövetelője is. Szavazz és koronázd meg a magyar motort!

Ismerd meg ’Magányos Vadászt’, a világverseny magyar versenyzőjét.

Egy dögös, dinamikus, vagány és minden ízében sportos motor, egy olyan custom gép, amely már első látásra lázba hoz. Mesterien ötvözi a dark custom stílusjegyeket a tradicionális Harley színvilággal. Formája kecses és áramvonalas, néhol aszimmetrikus, ami miatt egyszerre harmonikus és különleges.

A 21. század Café Racer-e, már a Z generáció vasparipája, amely minden szempárt mágnesként vonz magához, miközben a város utcáit rója. Megjelenése mellett, a Supertrapp kipufogónak köszönhetően öblös, dörmögő hangja is figyelmet parancsoló. Az egyedi, hangsúlyos fej- és faridom, és a ledes fényszórók együttese egy belevaló, vagány jelleget kölcsönöz a kétkerekűnek, a szekunder hajtáslánc pedig már csak hab a tortán.

Motorépítésnél a művészi koncepció és a magas fokú szakértelem együttese hozza létre azt a műalkotást, amelyet később nem a múzeumok falán csodálhatunk meg, hanem valódi környezetében, az utakon, az aszfalton végigdübörögve.

Csodáld meg a viadalon részt vevő 10 motorkülönlegességet és állj csatasorba Magányos Vadász mellett. Szavazz a magyar motorra, hogy ő nyerhesse el a megtisztelő Custom King címet: https://customkings.harley-davidson.com/hu_HU/

 

Műszaki specifikáció:

Modell: XL883N Iron

Váz: Gyári H-D módosítva

Blokk: Gyári

Villahíd: Custom

Első villa: H-D XR

Lengővilla: Gyári H-D XR módosítva

Első kerék: Custom

Hátsó kerék: Custom

Első lámpa: Gyári H-D Led

Hátsó lámpa: Zodiac Led

Kipufogó: Supertrapp kipufogó

Fényezés: Sapka Művek

Kézi (egyedi) munka: Fejidom, Tank, Faridom

Különlegességek: Szekunder hajtás lánc

 

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj