Zombi üldözi plátói szerelmét a szürreális klipben – Follow The Flow dal- és klippremier

A Follow The Flow az elmúlt évben ismét láthatóan közelebb került a nagyszínpadokhoz. Taroltak a videóik a YouTube-on, amelyeket több, mint 5 milliószor játszottak le csak 2017-ben, miközben az év számos koncerttel, MR2 Akusztik felvétellel és új dalok készítésével telt.

Ennek gyümölcseként láthatjátok és hallhatjátok most a Plátói című dalt és videót, ami – mint a címe is sejteti – a szinte mindenki által ismert érzésről és személyről szól. „Szerintem nagyjából mindenkinek van egy plátói szerelme, aki nagyon tetszett neki, de aztán soha nem jött össze vele. Így aztán sosem derült ki, mi lett volna ha, de talán jobb is így. Erről szól ez a dal.”- mesélte az egyik dalszerző, Fura Csé.

A dalban felcsendül mellette állandó Follow The Flow-s partnere, BLR is, illetve ez alakalommal a A Dal című műsorból is ismert Szakács Gergő hangja egészíti ki a rap betéteket, olyan friss lendületet adva ezzel a Plátóihoz, ami mellett nehéz elmenni.

A látványos és kissé szürreális videóban – ami Horváth Csaba munkája – a tehetséges Pénzes Renátót és Bánki Renátát láthatjuk a táncosok szerepében, akik az Aforce1 TSE növendékei, a főszerepben pedig Lakatos Lucia, aki a Nemes Nagy Ágnes Színészképző tanulója, illetve természetesen feltűnnek a zenekar frontemberei is egy-egy snitt erejéig.

A banda egyúttal egy új felállással is köszönti a 2018-as évet. A színházi világból ismert Simon Boglárkával idén már nem egy csapáson folytatódnak az utak. A srácok ezzel együtt nagyon hálásak Boginak eddigi munkájáért és remélik, hogy külön-külön is nagy sikerek elé néznek.

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj