A Trabant az egy semmi ,de semmivel a semmibe -az nem semmi (Bamako Rally 2018 )

A mai napon a csapatok országot váltva megérkeztek Mauritániába.

Kakuk András a EUROBRILL ÉS SERCO EXPLORER TEAM tagja jelenti az eddigi Bamako Rallykhoz képest a határátkelés zökkenő mentes volt, a vízumot (mert odafele kell) a táborban rendezték, így  mindenki gond nélkül átjutott, bár volt olyan csapat, akinek a senki földjén kellet szervizelni autóját ,de végül ők is átjutottak.

Senki földjén.

 A MILLENIUM FLAKON TEAM Vadász Zsolttal is átjutottak a Mauritán határon, a határ eléréséig azon gondolkodtak, hogy Marokkó és Mauritánia milyen kincseket vél felfedezni ezen a területen, hisz a földbe semmi ásványi kincs, fent pedig csak homok és szél ,így kevéssé érthető miért marakodik több évtizede a két ország érte.

Zsír új.

A Trabi jól bírja és átfordult a kilométer órája a 60 ezerbe ,a 27 esztendős keletnémet csoda előző gazdája egy szentendrei hölgy nagyon kímélte az autót ,amit a csapat 42 ezer kilométernél vett át. Némi matek után kiszámolható ,hogy a csapatnál 18 ezer kilométert futott és már gyűlnek rajta „leukoplaszt” javítások.

 

Van aki megy, van aki marad!

A csapatok holnap külön utakon járnak, hisz míg a verseny kategóriában szereplő EUROBRILL ÉS SERCO EXPLORER TEAM-nek 580 Km-es etapot kell teljesíteniük ,addig a MILLENIUM FLAKON TEAM -nek egy rövidebb 295 kilométeres szakaszt kell teljesíteni.

Sz.Sz

 

 

 

 

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj