Random Trip Miskolcon – vendégekkel! Tátrai T., Vitáris I., MC Kemon és(!)…

Március 09. 19:30 Ady Műv. Ház

Fantasztikus csapattal érkezik – először!!! – Miskolcra a Random Trip!!!
– Vitáris Iván (Ivan & the Parazol) – ének
– Tátrai Tibor – gitár
– MC Kemon (Irie Maffia) – ének, rap
– Szebényi Dániel (Freddie) – billentyűk
– Vígh Arnold – basszusgitár
– DJ Q-Cee – (Vinyl Warriorz) – lemezjátszó, beatbox
– Delov Jávor – dob
… és… (január 31-én indul a jegyértékesítés, aznap a 4. vendéget is megnevezzük!!!)

A koncert a NKA támogatásával valósul meg!
A jegyértékesítés hamarosan indul, erről itt hírt adunk!!!
Elővételes jegy: 2300 Ft., A KONCERT NAPJÁN: 2900 Ft.

A Random Tripről…
A Random Trip páratlan jelenség a hazai könnyűzene világában: műfaji határokon (pop, rock, jazz, hiphop, blues, elektro stb.) átívelő improvizációs koncertsorozat, amelyben a hazai könnyűzene huszon-harmincéves generációjának legjobbjai lépnek fel és vonják be egymást a legváratlanabb zenei kalandokba.

A 2008/2009 fordulóján budapesti klubokból indult, heti rendszerességgel megtartott klubest mára „kinőtte” saját kereteit: Budapest legnagyobb koncerthelyszínein, jazzfesztiválokon, a nagy nyári zenei fesztiválokon és a legjobb vidéki klubokban is egyaránt szívesen látott vendég, a fellépők sorában pedig rendszeresen megtalálhatók nemzetközi sztármuzsikusok. A sorozat vezéregyénisége Delov Jávor dobos és DJ Q-Cee, a Vinyl Warriorz lemezlovasa, akik körül minden alkalommal változó összetételű társaság zenél.
2017 meghatározó év volt a Random Trip történetében: májusban jelentette meg első lemezét, melyet a koncerteken az örömzenélésből megszületett, ám eddig nem rögzített dallamok inspiráltak. Az album különlegessége, hogy bár megszületése látszólag „szembement” a Random korábbi filozófiájával, a keretek nélküli zenélés szabadságát sikerült bevinni a dalforma kötöttebb keretein belülre is. A végeredmény friss és izgalmas lett, mint egy igazi Random Trip. Ötven közreműködő zenész – köztük Dés László, Wolfie, Fábián Juli, Kiss Tibi, Szabó Balázs, Tóth Vera, Barabás Lőrinc, MC Kemon, Lábas Viki, Jónás Vera, Tátrai Tibor, Palya Bea, Járai Márk – alkotta meg a Zenehíd című lemez tizennyolc dalát. Műfajokon átívelve szálltak szabadon a kreatív energiák, s a hazai könnyűzenei élet színe-java részt vett ennek az egyedülálló korlenyomatnak a megalkotásában.

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*