VONYÍTSUNK EGYÜTT EGY MENHELYÉRT!!!

Mint köztudott, 2018 január 31.-én egy különleges égi jelenség kápráztatja el az égre nézőket.

Ritka jelenség, hogy a kék hold, vagyis egy naptári hónapon belül a második telihold egybeesik a holdfogyatkozással, valamint azzal, hogy az égitest pályájának a földközeli pontjához ér. Ilyen utoljára 1982. december 30-án volt – mondta Noah Petro, az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) washingtoni Goddard űrközpontjának tudósa.

Ha telihold, akkor farkasok, ha farkasok, akkor vonyítás a holdra, bár ez lehet, hogy legenda, lehet, hogy igaz, de egy alkalom, hogy segíthessen egy ön által megnevezett alapítványon.

A Sztráda Rádió esélyt ad, hogy esélyt adhass, tudjuk nem nagy összeg, de higgyék el, egy menhely  számára az állatok napi megélhetési küzdelmében sokat jelent.

A részvétel egyszerű, küldj egy videót vagy fotót, ahol a kutyád, macskád, tehened vagy bármely állatod vonyítja a holdat, napot, téged vagy bármi mást.

Ez nem egy verseny, hisz minden állat tökéletes és nem szeretnénk nyertest hirdetni, nincs zsűri, ezért kérlek írd a videó vagy fotó mellé, hogy melyik menhely számára szeretnéd, hogy elküldjük nevedben a díjat, és mi az összes nevet egy dobozba rakjuk és kisorsolunk 3 X 5000 Ft-ot.

Kérlek, írd meg, hogy szeretnéd-e, hogy az általad küldött fotót vagy videót megoszthatjuk-e olvasóinkkal, ha nem, az sem baj, ez nem kizáró ok, hisz ez nem rólunk szól, hanem az állatokról.

Felhívnám az állateledel gyártók figyelmét vagy bármely mással foglalkozó céget,hogy  csatlakozhatnak felhívásunkhoz, hogy a díjazást állateledel formájában vagy bárhogy gyarapítsák. Természetesen a felajánlásokról a felajánló nevével és az általa gyártott termékkel kapcsolatban  hosszabb cikket közlünk médiánkban.

A fotókat és videókat közösségi oldalunkra, vagy a sztradaradio@sztradaradio.hu elektronikus postacímünkre várjuk 2018.02.05-én 16 óráig,  az élő sorsolást a Sztráda Rádió Szurkolók az Állatkínzás ellen hétfői 18 órakor kezdődő műsorában tartjuk.

ITT AZ IDEJE,HOGY KEDVENCED LEGYEN A HANGTALANOK HANGJA

 

 

 

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj