DEMONSTRÁCIÓ A BUDAPESTI RENDŐR- FŐKAPITÁNYSÁG TEVE UTCAI SZÉKHÁZÁNÁL SZOMBATON

A Szurkolók az állatkínzás ellen csapata demonstrációt szervez 2018.02.24.-én 12 órától a Budapesti Rendőr-főkapitányság Teve utcai székháza előtt.

A Szurkolók elmondták, bár a dányi rendőr esetében elindult a vizsgálat a rendőrségnél és a brutális tettet elkövető állatkínzó rendőrt felfüggesztették, a Szurkolók az állatkínzás ellen csapata úgy gondolja, mindezektől függetlenül megtartják a demonstrációt, hisz minden egyes alkalmat meg kell ragadni, hogy felhívják a figyelmet az állatkínzásos esetekre, legyen az Civil vagy Rendőr, vagy bármilyen elkövető.

A szurkolók szeretnék, ha minél több ember eljönne és demonstrálna velük, hisz nagy problémák vannak a magyar állattartás és állatkínzás tekintetében.

A szurkolók felhívják a résztvevők figyelmét, hogy  a demonstráció nem a rendőrök ellen irányul, hanem egy bizonyos rendőr cselekedete  és az összes állatkínzásos ügy miatt lesz megrendezve.

A szervezők ezúton is szeretnék megköszönni a rendőrség gyors és együttműködő hozzáállását, hogy nem gördítettek akadályt a demonstráció útjába.

Kérnek mindenkit, hogy kulturáltan és a törvények betartása mellett  vegyen részt  az eseményen.

A demonstráció 12 órától 13 óráig tart, ezek után a szurkolók átmennek a Liget clubba, ahol megrendezésre kerül az első  Gazdi kereső nap és workshop rengeteg programmal és bemutatóval. (a rendezvényre a belépés díjtalan).

A rendezvényen sok állatvédő szervezet is részt vesz,ahol betekintést nyújtanak a  munkájukba.

A demonstrációt  a Sztráda Rádió Facebook oldalán élőben közvetíti és az első  Gazdi kereső nap és workshop-ról élőben jelentkezik interjúkkal

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj