A SZURKOLÓK AZ ÁLLATKÍNZÁS ELLEN CSAPATA LEMONDTA A HOLNAPI TÜNTETÉST SAJTÓKÖZLEMÉNY

A Szurkolók az állatkínzás ellen csapata sajtóközleményt adott ki a holnapi Teve utcai demonstrációval kapcsolatban.

A szurkolók elmondták, mivel információik szerint az állatkínzó rendőrt felfüggesztették és katonai ügyészség dönt a sorsáról, ezért a szombatra szervezett demonstrációt nem tartják meg, fenntartva, ha az állatkínzó továbbra is a rendőrség kötelékében marad, és nem kap semmilyen büntetést, úgy új időpontban megtartják a demonstrációt.

A szurkolók kiemelték, hogy fontosnak tartják a rendőrséggel való jó együttműködést, ezért nem szeretnék, ha egy rendőr miatt általánosítanának a szurkolókkal szimpatizáló emberek, hisz a rendőrség elhatárolódott a brutális tettől.

A szurkolók elmondták, döntésükben nagy szerepet játszott az állatvédő szervezettekkel való egyeztetés, és elhatározásukat ezután hozták meg, hisz az állatvédő szervezetekkel való együttműködést fontosnak tartják szervezetük működésében.

Így a szurkolók a holnapi napon minden állatvédőt a Liget Clubba várnak az Első Gazdikereső nap és workshop rendezvényükre, ahol a rengeteg program mellet szó esik az állatkínzó rendőr ügyéről is.

A rendezvényre a belépés díjtalan.

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj