A MAGIC BURGER IS TÁMOGATJA A SZURKOLÓKAT!

Péntek este a Szurkolók az állatkínzás ellen csapatát látta vendégül a Magic Burger étterem. (https://magicburger.hu/)

Amellett, hogy a csapat tagjait energiával töltötték fel a következő mentésre, támogatják is a további munkájukat.

A meghirdetett adománygyűjtő estre közel 150 ember látogatott el és ha már elmentek, nagy részük a kutyájukat is magukkal vitte, hisz az étterem állatbarát, így együtt vacsorázhat a gazdi és kedvence.

Kapin Ricsi a szurkolóktól elmondta,hogy a kiváló kiszolgálás mellett talán Budapest legfinomabb hamburgerét kóstolhatja meg, aki betér hozzájuk, amit igazi amerikai colával öblíthet le.

A rendezvény sikerességét bizonyítja, hogy a résztvevők nem csak megkóstolták az ételeket, de adományokat is hoztak, így a 300 Kg kutyatáp mellet nyakörvek, macskatáp, madáreleség és játékok is kerültek az adományok közé.

A Magic Burger étterem tulajdonosa a vegán és vegetáriánus hamburgerekből származó bevétel felét felajánlotta a Szurkolók az állatkínzás csapatának.

A rendezvény végére 187 ezer forint gyűlt össze, melyet a szurkolók állatorvosi kiadásokra,kutyák elhelyezési költségeire és a mentésekhez szükséges üzemanyagra költik.

A Magic Burger tulajdonos párja két hét múlva a Hang a Hangtalanokért műsorunk vendége lesz a Sztráda Rádióban, ahol további információkat tudhatunk meg tőlük az étteremről és állatszeretetükről.

Addig is javaslom mindenkinek, látogassa meg az éttermet, egyen egy jót a Magic Burgerben és ne felejtse otthon kutyáját vagy más házi kedvencét sem.

 

 

 

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj