TÜNTETÉS MAKÓN AZ ÁLLATKÍNZÁS ELLEN !

A Szurkolók az állatkínzás ellen csapata tüntetést szervez 2018. április 1-én Makón.

A békés demonstrációval fel szeretnék hívni a figyelmet a Magyarországon egyre súlyosabbá váló állatkínzásos esetekre, továbbá a törvény szerinti büntetés elmaradására.

A szurkolók elmondták, hogy azért tartják Makón a demonstrációt, mert egy hónapja egy kutyát találtak Makó külvárosában, Honvéd városrész közelében és a gyanú szerint az állatot „élve megnyúzták”!

Bár a szurkolók nem rendelkeznek ilyen irányú anatómiai ismeretekkel, de a sérült kutya fotóját elemezve a hozzáértők szikepenge nyomokat véltek felfedezni az állat testén.

A szurkolók kiemelték, hogy az ominózus eset óta rengeteg bejelentés érkezett rossz tartás, állatkínzás, és egyéb ügyekkel kapcsolatban a térségből.

A Szurkolók ezért úgy döntöttek, hogy egyeztetve a hatóságokkal egy törvényes és politikamentes demonstrációt szerveznek a Makói Honvéd telepen.

Kapin Ricsi, a Szurkolók az állatkínzás ellen csapatának oszlopos tagja elmondta, hogy mindenkit vár a demonstrációra, aki úgy gondolja, hogy véget kell vetni Magyarországon az állatkínzásnak és az elkövetőket letöltendő börtönbüntetésre kell ítélni.

Találkozási pont 2018.04.01-én 12.45-kor Makón a Tesco parkolójában, ahonnan elindul a demonstráló menet és körbejárja a említett városrészt.

Kapin Ricsi hozzátette, kér minden résztvevőt, hogy méltóságteljesen, nem provokálva, politikamentesen demonstráljon a megkínzott és megölt állatokért.

Természetesen a Sztráda Rádió a helyszínről élőben közvetíti az eseményeket, ha nem szeretne lemaradni róla, kövesse facebook oldalunkat, hogy azonnal értesítést kapjon az élő közvetítés kezdetéről.

Sz.Sz

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj