Rubint Rella: „Úgy néztem ki, mint egy fiú”

Dallos Bogi tavaly indította a 7kornálam! című youtube talkshowját, ahol hétről hétre, egy-egy híres személyiséget invitált meg magához. A második évad friss epizódjában a fiatal énekesnő vendége Rubint Rella volt, aki mesélt a családjáról, a gyerekkoráról, valamint az is kiderült, hogy, hogy lett fitnesz instruktor, és az egészséges életmód híve.

Az új generációs talkshow lényege az, hogy Dallos Bogi otthonába invitál ismert embereket, hogy kibeszéljék az élet fontos dolgait, sőt még különböző “kihívásokat” is teljesítenek, így még inkább megismerhetjük az igazi oldalukat. Boginál, eddig olyan hírességek jártak, többek között, mint Istenes Bence, Iszak Eszti, ByeAlex, Radics Gigi, vagy Lábas Viki.

Szerencsére Dallos Bogi vendégei nem szégyenlősek és pár kalandos történetet is elmesélnek a műsorvezető unszolására. A második adás vendége Rubint Rella volt, akitől megtudhattuk, hogy milyen volt gyerekkorában, hogyan vált fitnesz instruktorrá, hogyan telnek egyetemi napjai, valamint, hogy ismerte meg szerelmét.

Rella elmondta, hogy már korábban is követte a 7-kor Nálam! részeit a YouTube-on, és titokban bízott benne hogy egyszer őt is meginvitálja Bogi a kanapéjára. „Hihetetlen milyen kedves személyisége van Boginak, annyira jót beszélgettünk. Imádtam az egészet és alig várom, hogy visszanézzem!” – mesélte Rella a felvételt követően. „Rellával egy éve találkoztunk először és azonnal megtaláltuk a közös hangot, így nem volt kérdés, hogy a 7-kor Nálam!-ba is elhívjam. Humoros, kedves és végtelenül jóindulatú.”- folytatta az énekesnő.

A friss évadban Bogi, többek között, Freddiet, Viszkok Fruzsit, Pápai Jocit és Tóth Gabit is vendégül látja lakása kanapéján. Ha szeretnéd tudni, hogy mi a közös a két lányban, milyen tippjeik vannak a vizsgaidőszak túlélésére  és hogy milyen élményei maradtak meg Rellának az óvodából akkor mindenképp nézd meg a 7kornálam legújabb epizódját Bogi youtube csatornáján.

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*