A UPC Direct átrendezi a csatornahelyeket

A UPC Direct még egyszerűbbé teszi a televíziózást, ugyanis a műholdas szolgáltató újrarendezi néhány csatorna helyének kiosztását, hogy azok sorrendje még jobban megfeleljen a nézők kívánságainak. Azok az előfizetők, akik rendelkeznek UPC Direct mediabox berendezéssel, április 6-ától már élvezhetik is az új és egyszerűbb csatornakiosztást.

Az új csatornasorrend a minőséget helyezi előtérbe. Összesen 7 csatorna helye változik: a TV2 a Light TV csomagban, az RTL Spike, a Paramount, az M3 és a Comedy Central a Medium TV, valamint a Nick Jr. és a Comedy Central Family a Plus HD TV csomagban.

A változás semmilyen egyéb tevékenységet nem igényel a mediabox berendezéssel rendelkező előfizetők részéről. Azonban azon ügyfeleknek, akik saját vevőkészülékkel rendelkeznek, érdemes újrahangolást végezniük, hogy továbbra is élvezhessék a csatornák műsorkínálatát – ehhez igény esetén online vagy telefonon a UPC Direct ügyfélszolgálatán kapnak segítséget.

A Nick Jr. csatornahelye transzpondermozgás miatt már április 3-án megváltozott. Szintén kedd óta az előfizetők az MTV Europe helyén a Viacom magyar nyelvű zenecsatornáját, az MTV Hungary-t érhetik el.

A teljes lista a csatornahely változásokról az alábbi összefoglaló táblázatban található.

A listázott csatornahelyek kizárólag a UPC Direct által biztosított, automatikus hangolással rendelkező vevőkészülékekre érvényesek. A saját vevőkészülékkel rendelkező előfizetők a hu.upcdirect.com oldalon találják meg a hangolási instrukciókat.

 

Csatornahely Csatorna Csomag
18 RTL Spike Medium TV
12 TV2 Light TV
13 Comedy Central MediumTV
14 Comedy Central Family Plus HD TV
15 Paramount Medium TV
16 M3 Medium TV
108 Nick Jr. Plus HD TV
130 MTV Hungary Medium TV

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj