A vadonatúj Hyundai NEXO és Hyundai Kona megkapta a nagy presztízsű Red Dot díjat

 A Hyundai az idén két Red Dot formatervezési díjat nyert el, amely az egyik legismertebb nemzetközi formatervezési és innovációs díj. A Hyundai hidrogén-üzemanyagcellás járműve, a NEXO és a B-szegmens SUV-ja, a Kona szintén díjat nyert az Autók és Motorok kategóriában. A Kona a kiemelkedő formatervezés és innováció terén kapott elismerést az „SUV/terepjáró” járművek kategóriájában, a Hyundai NEXO pedig az alkategóriájában mutatott kiváló teljesítményt.

A rangos díj a termék funkcionalitását, tartósságát, innovációs szintjét és általános minőségét értékeli a forma és a funkció szempontjai szerint.

A NEXO a Hyundai második generációs hidrogén-üzemanyagcellás elektromos járműve. Letisztult és nyugodt megjelenés jellemzi, amelyet áramvonalas sziluettje és a „lebegő tető” hatás emel ki. A vadonatúj Hyundai NEXO az autózás jövőjét formálja, és ez a modell a Hyundai szemet gyönyörködtető, technológiai zászlóshajója. Az első hidrogén meghajtású SUV ötvözi a SUV-ok gyakorlati alkalmazhatóságát a tiszta, fejlett hidrogén-üzemanyagcella know-how-jával, amely a legfejlettebb technológiát kínálja a piacon autonóm vezetési képességekkel, intelligens, fejlett vezetéstámogató rendszerekkel és a szegmens legerősebb meghajtásaival.

A Kona kiszélesíti a Hyundai sikeres SUV kínálatát. A karcsú, éles és színes formatervezésével egyedülálló kínálatot jelent a B-szegmens SUV-ok körében. A merész külső vonalak, a kellemesen tágas belső tér és a nagy teljesítményű motorválaszték teszi a B-szegmens SUV-ot alkalmassá a modern, városi ügyfelek részére.

Az ügyfelek egyre inkább a formatervezése miatt választják a Hyundai márkát. Az a tény, hogy ezt a tekintélyes elismerést az ötödik egymást követő évben megkapta a márka, tükrözi a vállalat folyamatos elkötelezettségét olyan autók gyártása mellett, amelyek egyedülálló és kialakulóban lévő formatervezési nyelvet „beszélnek”. A 2018-as díj követi a Hyundai Azera 2017-es évi elismerését, az i30-ról és a díjnyertes IONIQ-sorozatról tett elismerő nyilatkozatokat, valamint az i20 és a Sonata 2015-ös illetve az i10 és a Genesis 2014-es kettős elismerését

A Red Dot formatervezési díjat nagyszerű formatervezőkből, professzorokból és újságírókból álló kiemelkedő zsűri ítéli oda, és világszerte úgy tekintenek rá, mint a kiemelkedő minőségű formatervezés legkeresettebb díjára. A 2018-as versenyre 59 országból neveztek, így a Red Dot díj a világ legnagyobb termékversenye.

Hyundai Motor Europe
A 2016. évben a Hyundai Motor 505 396 gépjárművet regisztráltatott Európában – ez 7,5%-al több, mint 2015-ben – és modellpalettájának 90%-át lecserélte, hogy létrehozza Európa legfiatalabb autó kínálatát. A Hyundai által a régióban értékesített modellek 90%-át Európában tervezték, építették, próbálták ki és gyártották le, hogy az európai vásárlók minden igényét kielégítsék és kiszolgálják a cég kiterjedt európai infrastruktúrájának a segítségével. Ezek közé többek között két gyár is tartozik Cseh Köztársaságban és Törökországban, amelyek együttesen évente 600 000 autó előállítására képesek. A Hyundai Motor 2 500 szalonjában Európa 31 országában értékesíti a modelljeit.
A Hyundai Motor a régióban értékesített összes új gépkocsihoz kínálja egyedülálló ötéves, korlátlan futásteljesítményű garanciális csomagját, amelynek révén a vásárlók a futott kilométerektől függetlenül öt évig tartó garanciát kapnak, öt éven át országúti segítségnyújtást igényelhetnek és öt évig ingyenesen ellenőrzik autóik műszaki állapotát.

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj