Tavaszi filmzsongás: több mint két hét kódolatlan Filmbox Pak minden UPC Direct előfizetőnek

A Filmbox Pak csatornák hamarosan új filmekkel és sorozatokkal szegezik a UPC Direct minden előfizetőjét a televíziók elé. A csatornák az ingyenes időszakban is a megszokott széles műsorkínálattal várják a gyerekeket és a felnőtteket, legyenek akár a kasszasikerek, a dokumentum- vagy az akciófilmek rajongói. A Filmbox Pak műsorai a UPC Direct minden előfizetője számára elérhetőek lesznek 2018. április 13. és 30. között, előfizetési csomagtól függetlenül.

Az Oscar-díjas Paolo Sorrentino rendezésében megvalósult sikersorozat, Az ifjú pápa a fiatalon megválasztott és sármos XIII. Piusz ellentmondásokkal teli élettörténetét osztja meg a nézőkkel. A történelem első amerikai pápája felfordulások sorát okozza a konzervatív nézetektől fűtött Vatikánban. Miközben sokan a hívekkel való aktívabb kommunikációra buzdítják, ő kifejezetten kevés érdeklődést mutat azok felé. Az ifjú pápa titokzatos és ellentmondásos karakterében Jude Law, Mária nővér szerepében pedig Diane Keaton látható.

A Filmbox kínálatának sztárnévsorát Brad Pitt folytatja, aki Az élet fája című művészfilmben vállalt szerepet. Terrence Malik rendező filmje 1956-ban egy texasi kisvárosban élő család történetének tükrében mesél az élet értelméről, annak kezdeteiről, egy középkorú férfi gyermekkori emlékein keresztül. Az élet fája a Cannes-i filmfesztiválon debütált és a díjkiosztó Arany Pálma díját is elvitte.

A napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő skandináv krimik hazánkban is hódítanak. Az egyik legújabb ezek közül a Modus pszicho-thriller, ami egy gyilkossági nyomozás rejtélyeibe kalauzol egy hűvös svéd karácsony idején. A hátborzongató sorozat egyszerre fókuszál a történeti szálak megoldásaira és vet fel számos kérdést vallási, emberi jogi és érzelmi témákban.

Szintén a kódolatlan időszakban láthatjuk a Tudatalatti hadviselés című akciófilmet. A történet szerint egy katonai magánvállalkozó (Tom Sizemore) és egy tudós zseni (Mickey Rourke) kifejlesztenek egy olyan új „tudat-cserélő” technológiát, amellyel a katonák képesek mentálisan gépeket irányítani. A bonyodalmak akkor következnek, amikor a találmányt rossz célokra fordítják és az ország elpusztításával fenyegetnek.

A romantikus vígjátékok kedvelői számára is tartogat majd szórakozást ez a két hét. A Boldogító igen, vagy nem című film egy elvált esküvőszervező (Denise Richards) történetét meséli el, aki beleszeret egy épp házasodni készülő tűzoltóba (Dean Cain). A romkomok sorában lesz még a Minden út Rómába vezet, amelyben Sarah Jessica Parker, azaz Maggie az egyedülálló anyuka Toszkánában keresi a boldogságot. Már az érkezésekor összetalálkozik korábbi szerelmével, Luca-val, aki még mindig nőtlen és az anyjával él.

A Filmbox csatornák kínálatában a gyerekek is találhatnak izgalmas műsorokat. A gyerekek kedvenc gall hősei, Asterix és Obelix ezúttal az olimpiai játékokon keverednek kalamajkába. Az Asterix az Olimpián animációs filmben a két gall barátjuknak, Habarodixnak próbál segíteni, hogy feleségül vehesse Irina hercegnőt.

Mindezek mellett a kódolatlan hetek azoknak is kedveznek, akik szeretnek elmélyülni a történelmi eposzok hangulatában. A Tolsztoj klasszikusa alapján készült Háború és Béke című angol dráma sorozat a 19. század eleji Oroszországba repíti a nézőket, amikor a francia-orosz háború a tetőfokára ér. A történet öt nemesi család viszontagságairól mesél, akiknek szembe kell nézniük a tényekkel, hogy az életük gyökeresen megváltozhat.

A saját vevőkészülékkel rendelkező előfizetők a Filmbox Pak csatornákat az alábbi csatornahelyeken találhatják. További információkért a programok és a frekvenciák listájáról, illetve UPC Direct ajánlatairól látogasson el a hu.upcdirect.com oldalra!

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj