KERTI TÓ ÉPÍTÉS HÁZILAG, AVAGY FIGYELJÜNK KITŐL VÁSÁROLUNK, MERT KÖNNYEN ÁTVERHETNEK! Ha a www.tofolia.com weboldalról rendelsz, előtte érdemes elolvasni cikkünket.

Egyre divatosabb a kertes házak udvarára kisseb-nagyobb kerti tavat építeni, mely udvarunk díszévé válhat.

Rengeteg cég foglalkozik már komplett kivitelezéssel, de amikor kezünkbe kapjuk az áhított tó elkészítésének árajánlatát, sokszor dobunk egy lottó reklámot. (mennnyyyyyyyyiiiiiii)

Ekkor kezdődik a csináld magad akció, ez valóban olcsóbb megoldás és az ember saját szája íze szerint készítheti el kerti tavát, de ebben az esetben is érdemes számolni és kalkulálni mielőtt belefogunk.

Olvasónk is hasonlóan járt el és egy csodás tavat álmodott kertje végébe; a földmunkák és a kialakítás után  jött a keresés, és mint mindenki, a neten kereste a legkedvezőbb megoldást.

Meg is találta az általa és a keresőoptimalizáló szerinti legjobb megoldást a www.tofolia.com címen,pechjére.

Ingyenes kiszállítás elég rövid határidővel, ami még kecsegtetőbbé tette a vásárlást.

Mivel 50 négyzetméteres fóliáról volt szó (70kg), ezért a szállítás másnapjára 6 ember idejét nem kímélve kezdte kihajtani és közben a tómederbe legkisebb gyűrődés nélkül elhelyezni az említett anyagot és elkezdték vízzel feltölteni,hogy a víz súlyától megfelelően helyezkedjen a mederbe.

Az utolsó szakaszhoz érve jött a meglepetés, avagy OLCSÓ HÚSNAK HÍG A LEVE.

A fólia utolsó hajtásainál egy közel 10×10 cm-es folt éktelenkedett, természetesen pont azon a helyen, ami a legláthatóbb pontra került a kerti tónál.

Mivel a több órás munkát, amivel behajtogatták a tóba a fóliát nem akarták újra kezdeni és talán még egyszer nem sikerült volna úgy összehajtani, hogy visszaküldhető legyen,és a „néhány „ köbméter vizet sem szerették volna leengedni, ezért úgy döntöttek,hogy nincs mit tenni, marad a foltos tómeder.

Természetesen megkerestük a www.tofolia.com üzemeltetőjét a HZ Global Kft-t, hogy megszokott-e az, hogy foltozva küldik ki a tófóliát a vevőiknek? Először telefonon akart „hülyének” nézni a vevő- szolgálatos hölgy a válaszával, mondván úgy gondolták, megerősítik a fóliát és ezzel azt sugallta,hogy ez a vevőnek jó és szinte ők tettek szívességet.

De aztán e-mailben is leírták ezt:

 „Mint ahogyan már munkatársunk telefonon elmondta Önnek a tófólia nem hibás volt hanem a gyártás során a munkatársunk úgy ítélték meg hogy a jelzett helyen meg kell erősíteni a fóliát. Minden esetben így járunk el, ha a szakértőink úgy ítélik meg hogy a fólia megerősítése szükséges az utólagos hibák elkerülése érdekében.”

Nem, kedves Hz Global Kft, egyszerűen lyukas volt a fólia, Önök megfoltozták és kiküldték a hibás terméket.

Ezek után a tulajdonos arcát megnézném, ha vásárolna egy új autót és  behorpadt oldallal kapná meg némi javítással, ő is elfogadná ezt a magyarázatot vagy csak a saját vevőit szereti átverni?

Miután megkerestük a céget, a vevő száját egy 10%-os utólagos kedvezménnyel szerették volna befogni, ami elég vicces, így ő nem fogadta el.

Mindent összevetve mindenki jól gondolja meg, hol vásárol, nehogy őt is átverjék és talán itt beigazolódott, nem mindig a legolcsóbb helyről érdemes vásárolni.

 

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj