Szakszervezeti siker Veszprémben

A veszprémi ipari parkban 25 éven át nem történt városi fejlesztés. Milliárdos adóbevételek után a több, mint 5000 embernek munkát adó cégeknél dolgozó szakszervezeti tagok megelégelték, hogy közlekedési dudók, sárban, porban gyaloglás és balesetveszély a mindennapjuk.

2016. júliusán útnak indították a “Mennyit ér 200m aszfaltos út?” kampányukat, melyet egy aláírásgyűjtés követett, mely során több ezer támogató aláírást gyűjtöttek.

Ezt követően a helyi Vasas tisztségviselők szót kértek és kaptak Veszprém város közgyűlésén, ahol beszámoltak az aláírásgyűjtő akciójukról és a polgármestertől kérték, hogy az ipari körzet közlekedésfejlesztése kerüljön mielőbbi megvalósításra.

2018. tavaszán már arra hívták fel a figyelmet, hogy a kánikulában a műszakváltások után a buszok nem tudnak kihajtani a Házgyári útra, ez miatt gyakoriak a rosszullétek a munkásjáratokon.

Forgalomgyorsító demonstráció Veszprémben

A tiltakozások beindították az eseményeket. A tervezés, pályázatok után 2 évvel később elindultak a kivitelezési munkák.

Büszkék vagyunk a csapatra, hogy több alkalommal demonstráltak sikeresen a céljaikért, és gratulálunk a városi döntéshozóknak, hogy a munkavállalók panaszait meghallva 25 év után végre emberibb környezet várja az ipari parkba érkezőket!

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj