Saturday Session a Sztráda születésnapján

Minden jubileum fontos mindenki életében. A Sztráda Rádió is elérkezett az elsőhöz. Igen immár egy éve robog a rádió. Az elektronikus zene kedvelőinek indítottuk a Saturday Session című műsort. 2 hetente szombaton jelentkezik a késő délutáni órákban. A műsor házigazdái: Street Memories, Gregor Cooper és végül de nem utolsó sorban Tom SPL. E nemes alkalomból hozták el nekünk Linda Kais-t aki nem elég hogy gyönyörű de igazán tehetséges is. A következő link alatt található videóban vissza nézhető a teljes adás:

Aki nem ismerné munkásságát itt egy kis rövid biográfia:

Dj Linda Kais: “2001-től már kisebb klubokban lépett fel. Az igazi szakmai áttörést még ez az év jelentette Linda életében, ugyanis folyamatosan budapesti nagy közönség előtt kapott lehetőségeket az akkori legnagyobb undreground klubokban. 2004-ben több partysorozatot indított akkori dj társaival.Az ő nevéhez is fűződik a Listen to the techno és Dirtybass partysorozatok.
Linda karrierjében jelentős fordulópont volt találkozása Dj Behnammal aki által betekintést nyert a Titanium Records munkásságaiba. Így kapott felkérést a 2005-ös Mayday lemezlovasai közé,ahol őrületes tempót teljesített. Később előadóként dolgozott hazánk két jelentős független kiadójánál a Gold Records-nál, majd Karmatronic Records-nál. Zenélt már Szlovákiában, Romániában, Luxemburgban, Ausztriában és Magyarország számos klubjában. Zenéjére a mély drumok jellemzőek, de szívesen csempész közéjük vokált is.
Stílusa a house, tech-house és a techno vonulat. Fellépett már olyan híres dj-kel, mint: Chris Liebing, Felipe, Surgeon, Regis, Antony Pappa John Digweed és még sokan mások…

Linda Kais
www.facebook.com/Linda-Kais-147365632037483/

——————————————————————————————

Gregor Cooper
www.facebook.com/gregorcooperofficial

Street Memories
www.facebook.com/streetmemoriesofficial

Tom SPL
www.facebook.com/TomSPL

Saturday Session
www.facebook.com/saturdaysession.a.sztradaradion

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj