A NAGY FUTÁS, AVAGY HOGY RÖHÖGJÜK KI KAPIN RICSIT, A SZURKOLÓK AZ ÁLLATOKÉRT OSZLOPOS TAGJÁT.

A történelemben már sok galibát okozott egy-egy ember könnyelmű kijelentése. Bár esetünkben az ígéret miatt nem igáznak le területeket vagy törnek ki háborúk, mint a történelemben olyan sokszor ,de országos röhögő görcsöt okozhat az ígéret, ami népegészségügyi szempontból akár pozitív hatással is lehet a lakosságra.

De nézzük, hogy is lehet könnyelmű ígéretet tenni !!!

Kapin Ricsi, a Szurkolók az állatkínzás ellen csapatának oszlopos tagja is, mint minden magyar férfiember, ő is azt gondolta,hogy  futball szakértő és meg sem kell rendezni a foci VB-t, hisz ő előre megmondja, hogy melyik csapat fog nyerni, de ha már elkezdték, a VB- felénél a tudása teljes birtokában, kijelentette:

 „Ha európai csapat nyeri a VB-t, akkor a Fradi pályától elfutok az Érd tábláig”

És Kapin Mester  hátradőlve várta az eredményt  szakértelmének és jövőbelátásának biztos tudatában.

Így teltek múltak a dolgos hétköznapok, és eljött a negyeddöntők ideje és 6-án este 11 óra magasságában  Kapin mester már tudta, BUKTA!

Természetesen minek ellenség, ha barátok is vannak, akik azonnal  érdeklődtek a Mestertől a futás pontos dátumáról, így ha akarta volna sem tudná megúszni.

Így megszületett a döntés:  2018.12.09 reggel 10 órakor indul a nagy „futás”  a Fradi pálya előtti sas szobortól, a végcél pedig az Érd  tábla, és hogy ne lehessen napokig futni, legkésőbb 17 óráig át kell szakítani a képzeletbeli célt.

Természetesen Kapin Mester vár mindenkit, aki szolidaritást vállal vele, hisz az aszfalt nyitott, így bárki futhat vele. Aki pedig nem fut,  frissítőkkel várhatja a futókat, ezzel segítve a sikeres szereplést.

 Kapin Ricsi elmondta szívesen fogadja a poharas frissítőket, hisz ő pohárból is el tudja fogyasztani a babgulyást, meg a pincepörköltet.

És hogy miért érdemes szurkolni ,hogy megcsinálja?  Mert  ha sikerül a  NAGY FUTÁS, a  11. kerületi Édenkert Zöldséges vezetője vállalta, hogy ebben az esetben  2018.12.10.-én hétfőn mindenkinek ingyen adja a zöldséget.

Természetesen a Sztráda Rádió több bejelentkezéssel a  közösségi oldalán élőben közvetíti az eseményt, bár élőben talán sokkal jobban lehet röhögni Ricsi szenvedésén, ezért várunk mindenkit sok szeretettel.