A NAGY FUTÁS MEGTÖRTÉNT, HOLNAP INGYEN VAN A ZÖLDSÉG MINDENKINEK !

Ahogy már korábban megírtuk, Kapin Ricsi a Szurkolók az Állatkínzás ellen oszlopos tagja és Székely Szabolcs a Sztráda Rádió műsorvezetője, a mai napon megtették azt, amit a világ várt tőlük.

Történt, hogy Kapin Ricsi egy könnyelmű kijelentést tett és azt vállalta, hogy ha európai csapat nyeri a foci VB-t,akkor a Fradi pályától elfut az Érd tábláig, ezt kollégánk Székely Szabolcs sem hagyta szó nélkül és azt mondta a Hang a Hangtalanokért című műsorában, ha Ricsi lefutja, akkor ő is.

Ez a kijelentés még nyáron hangzott el, de az egyre nagyobb nyomás hatására nem volt más választásuk, ki kellett tűzni a futás napját és a választott nap december 9-ére esett.

A két „sportoló” rengeteget készült és edzett SZÓBAN a nagy eseményre, ami meg is bosszulta magát, de így is elindultak 10 órakor a Fradi Sastól és 4 óra 44 perc múlva átszakították a rögtönzött célszalagot a 22 km-es (FÉLMARATONI) táv megtétele után.

 Kapin Ricsi elmondta, a motiváció egyszerű volt, ha az ígéretét nem tartja be, barátai egész életében ezzel fogják „szívni a vérét”, amit ő sem akar, de újabb ígérete szerint  nyáron hosszában átússza a Balatont.

Székely Szabolcs motivációjáról csak annyit mondott, ha Ricsi, aki Fradi drukker lefutja, akkor ő Diósgyőr szurkolóként nehogy már ne tudja lefutni, ezzel egy kicsit üzenve a csapatának is, hogy nincs lehetetlen.

De a két NEM SPORTOLÓ nem csak maguk miatt futott, hisz Ricsi ígéretet kapott, ha lefutja a távot,akkor barátja a hétfői napon ingyen adja a zöldséget mindenkinek a 11. kerületi üzletében.

A csapat megegyezett abban, hogy ne egy ember vigye el a napi árut, hanem minél több ember részesülhessen a futók kínlódásának gyümölcséből, ezért limitálják a keretet és egy ember 1500Ft-értékben viheti ingyen az árut.

Ehhez nem kell mást tenni csak lájkolni a Sztráda Rádió facebook oldalát és a üzletben fizetés előtt elmondani a jelszót, ami a következő: KAPIN MESTER és már viheti is az ingyen zöldséget.

Hogy mindenki odataláljon, a pontos cím: Budapest 1111  Karinthy Frigyes 12 Édenkert zöldség gyümölcs.

Tehát kedves emberek ne hagyjátok, hogy felesleges legyen a NEM SPOTOLÓK szenvedése, menjetek és vigyétek az ingyen zöldséget, ezzel kíván Kapin Ricsi és Székely Szabolcs Boldog Karácsonyt mindenkinek.

A futásról sok-sok videót találtok a Sztráda Rádió facebook oldalán.

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj