AZ ÉLETÉÉRT KÜZDENEK AZ ORVOSOK A BAMAKO RALLYN BALESETET SZENVEDETT NÉMET VERSENYZŐNEK!

Mauritánia fővárosához (Nouakchott) közel balesetet szenvedett  az öreg Opellel induló német csapat. A navigátor Thomas Wagenbrath könnyebb sérülésekkel szállt ki az autóból ,sajnos a sofőr – Gottfried Junghanns  már szerencsétlenebbül járt.

Azonnal kórházba szállították és a Rally hivatalos orvosai küzdenek az életéért és stabilizálásáért ,hogy minél hamarabb Németországba szállíthassák.

Információnk szerint egy kamion szorította le az Opelt ,mely többször megpördült és felborult ,a kamionsofőr segítségnyújtás nélkül továbbhajtott, ami Afrikában nem számít kuriózumnak.

Mielőbbi felgyógyulást kívánunk a sérült versenyzőknek.

A baleset miatt a holnapi versenynap elmarad, a csapatok szerdán Szenegálból indulva folytatják a versenyzést.

Az általunk követett csapatok a  MILLENIUM FLAKON TEAM, EUROBRILL ÉS SERCO EXPLORER TEAM jól vannak és holnap elindulnak Szenegál irányába.

Halpiac

A csapatok a mai napot pihenéssel és a helyi halpiac látogatásával  töltötték, illetve elkísérték a japán csapatot egy iskolába, ahol több adományt adtak át a helyieknek.

Japán csapat adományoz

Este egy kiadós halvacsora után lepihentek , hogy megújult erővel országot váltva Szenegálig vezethessék autójukat.

Amint a sérültekről új információkat kapunk,azonnal tájékoztatjuk olvasóinkat,az általunk követett csapatok útjáról pedig a holnap esti beszámolónkban olvashatnak.

Japán különítmény

 

 

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj