Valentin-napi tippek a Women’secrettől

Már évek óta álmodozunk a tökéletes Valentin-napról, de mindig valami tönkre teszi: teltház van a kedvenc éttermünkben; mire végre helyet kapunk, órákig nem jön a pincér; a mellettünk ülő pár ízléstelenül romantikus; mi pedig feszengve esszük a diétánkba illő salátát, nehogy elrontsuk a kényelmetlenül feszítő ruhánk látványát. Felejtsük el a macerát: a Women’secret most segít nekünk, hogy az idén a Valentin-nap tényleg a szerelmes pillanatokról szóljon.

 1. Otthon, édes otthon

Egy óra várakozás az asztalra, majd amikor végre sorra kerülünk, egy másik pár mellé ültetnek le, és az egész este feszengéssel telik – ugye ismerős? Akármennyire is romantikusnak tűnik, Valentin-napon egy türelemjátékkal ér fel az éttermi látogatás. Válasszuk inkább idén a saját otthonunkat, rendeljünk meg a kedvenc ételünket és nyissunk ki egy finom bort – így elfelejthetjük a zajos szomszédokat és csak arra koncentrálhatunk, ami a legfontosabb: hogy jól érezzük magunkat.

2. Tiltsuk le a tiltólistát

Nincs is illúziórombolóbb látvány, mint amikor valaki étvágytalanul tologatja a salátaleveleket a tányérján, miközben epekedve nézi a szomszéd asztalon lévő gyönyörű steaket. Bár már több mint egy hónapja – többé-kevésbé sikeresen – betartjuk az újévi fogadalmakat, nem kell azt hinnünk, hogy egyből romokba dől, ha Valentin-nap alkalmából egy kicsit csalunk, és hagyjuk elkényeztetni magunkat. Legyen szó egy finom süteményről vagy egy nagyobb vacsoráról: egy napra felejtsük el a tiltólistánkat, és bátran kóstoljuk meg, amint megkívánunk. Ha nem arra fókuszálunk, mit nem szabad csinálni, sokkal jobban fogjuk élvezni az ünneplést is.

3. Kényelmes és szexi

Már rég elhatároztuk, hogy elkápráztatjuk a szerelmünket egy vadonatúj, szexi bodyval, de az este végül azzal telik, hogy kényelmetlenül feszengünk? Válasszunk az alkatunkhoz illő, komfortos darabokat: idén például rendkívül divatosak a magasított derékrészes alsóneműk és melltartók. Ezek nem csak trendik, de a kialakításnak köszönhetően remekül hangsúlyozzák, és formálják az alakot. A Women’secret Valentin-napi kínálatában megtalálhatjuk a legújabb csipkés, áttetsző részletekkel kombinált, magasított fehérnemű szetteket, amelyeket a márkától megszokott, kényelmes szabás tesz még ellenállhatatlanabbá.

A Women’secret a szerelem ünnepére érzéki eleganciával készül: a legújabb kollekcióban a pasztell rózsaszín és meggypiros színek dominálnak, amelyeket csipkével, áttetsző és virágos elemekkel kombinál. Ezek a nőies darabok teszik a Valentin-napot még tökéletesebbé. Felkészültél egy kis romantikára?

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj