A Trabi is szakadozik, ragtapasz is fogytàn! Irány haza!

Az utòbbi napok zűrzavaràban kicsit direkt elvesztünk Nyugat-Afrikàban.
Hajdanvolt hàborùk nyomàn az algir-marokkòi hatàrszakaszt jàrta a trabant-expediciò.

A mai napig tevèkenykedik itt egy bizonyos Polisario nevü gerilla-egylet (miattuk csomagolt a Paris-Dakar Rally a Dèl-Amerikai kontinensre.)
Ezèrt aztàn a napokban a hatàrközeli pisztek mellett többnyire vìzmosàsokban èjszakàztunk. Olyan ez mint amikor egy kicsit meghùzgàlod a macska bajszàt ès hagyod magad egy kicsit megkergetni.
Hozzà kell tegyem, ezen informàciòim java rèszèt mèg a navigàtorommal sem osztottam meg.

A marokkoi hatàrszakasz sokszàz kilomèterèn nagyon sok ellenörző-pont van, nagyon sok megfigyelőpont, nagyon sok katonai objektum ès katonai tevèkenysèg, holott a tűzszünet màr èvtized òta tart. Sajna bèkekötès màig nem volt ezèrt is talàn a feszültsèg.
Mi addig feszegettük ezt a hùrt mìg vègül is kb.10km.-re a hatàrzònatòl, csak elhangzott a: Hàtra arc! Lèpès indulj!

Sok èrdekessèget làttunk az elmùlt napokban, csak az afrikàban töltött napjaink szàma kiteszi a negyven-napos esőt. A trabi is szakadozik, ragtapasz is fogytàn.

Hajòra szàlltunk Tanger-ben ès kemènyen vègigautòzunk Euròpàn. De szèp is lesz Magyarorszàg a tèlvìz idejèn. A rövidnadràg+papucs összeàllìtàson v.szìnűleg mòdositani kell. Hamarosan màr akàr egy teledonos interjù formàjàban èlőben is hallhatjàtok a trabant-expediciòt a legnagyszerűbb hìrmondònk: a Sztràda ràdiò műsoràn. Köszönettel a tudòsìtàsaink közvetitèsèèrt: Szabolcsnak!

 

 

 

 

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj