Egy év alatt négy új gumiabroncs. A Dunlop a hypersport gumiabroncs-fejlesztés élén

A SportSmart TT gumiabroncsokkal kiegészült termékportfóliójával a Dunlopé a hypersport gumiabroncsok legújabb és legmodernebb kínálata.

A SportSmart TT az elmúlt egy évben a negyedik újonnan bevezetett Dunlop hypersport abroncs. Ez megkoronázza a Dunlop tavaly bejelentett stratégiáját, miszerint a vállalat ebben a szegmensben új megközelítést alkalmazva újradefiniálja a hypersport abroncsok kínálatát, „minden motorosnak a számára megfelelő abroncsot” kínálva.

A SportSmart TT bevezetésével a Dunlop a piac olyan hypersport abroncsszegmenséhez tér vissza, amelyben utoljára több mint egy évtizeddel ezelőtt a híres Qualifier RR abroncsával mérte össze erejét versenytársaival.

A Dunlopé a legfrissebb és legmodernebb hypersport kínálat

Professzionális motorosok – D213 GP Pro – bevezetve 2017 nyarán

Amatőr pályamotorosok – GP Racer D212 – bevezetve 2017 januárjában

Tapasztalt pályamotorosok, országúti használattal – SportSmart TT – bevezetve 2018 márciusában

Országúti motorosok, időnként versenypályás használattal – SportSmart2 Max – bevezetve 2017 márciusában

„Proaktív és folyamatos fejlesztésünknek köszönhetően a Dunlopé a piac legújabb és legmodernebb kínálata. Az új termékbevezetések intenzív éve jól mutatja, hogy a Dunlop kiemelt figyelmet fordít az új technológiák kifejlesztésére. Időt szakítottunk rá, hogy meghallgassuk a motorosok igényeit, amely segítségünkre volt kínálatunk újradefiniálásában. Ez annak bizonyítéka, hogy megértjük: a hypersport motorosok igényei fokozatosan változnak. Bizonyos esetekben lehet, hogy egyforma a motorjuk, de a vezetési stílusuk nagyon különbözhet. Az új széria választási lehetőséget kínál, hogy olyan abroncsokhoz jussanak, amelyek a szükségleteiket maradéktalanul kielégítik” – mondta Dmitri Talboom, a DunlopMotorcycle Europe termékmenedzsere.

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj