Springstorm 2018 a Livingroomban!

A banda megalakulása 2013 tájt kezdett körvonalazódni, amikor is Adry (ének, dalszerzés) és (Földes Zoltán – dobok) egy közös ismerős révén cimborákká váltak. Hamar kiderült, hogy mindketten hasonló cipőben járnak a zenei útkeresés ösvényén: Adry a számítógépén és a fejében pihenő, kész dalok színpadra vitelét és teljes zenekar által való rögzítését szerette volna megvalósítani, Z pedig szívesen püfölte volna a bőröket egy dallamos, dinamikus zenét játszó frontcsajos produkcióban.

Az egyik fő hiányzó láncszemre, egy igazi, vérbeli metal gitárosra szerencsére hamar sikerült rátalálni. Tom (Lippai Tamás) – aki a való életben hangszeres tanárként keresi kenyerét – korábban többek között az általa létrehozott Mindfields Factory névre hallgató progresszív metal csapatban csillogtatta meg remek dalszerzői- és előadóművészi képességeit.

A ritmusszekció teljessé válásához viszont rögös út vezetett: a banda és a soraiban megfordult öt basszusgitáros útjai a legkülönfélébb okokból kifolyólag váltak szét. A megfelelő utód utáni folyamatos keresgélés nem kevés időt emésztett fel, több esetben a zenekar inaktivitását eredményezve. Nem meglepő módon a 2018-as év egyik első kihívásaként a csapatnak újabb tagcserével kellett szembenéznie az öthúros poszton. A választás Dacher Péterre esett, akinek lelkes, megbízható hozzáállása es töretlen szorgalma visszaállítani látszik az időközben megingott stabilitást. Péter a 2018. április 14-én a Living Room színpadán megrendezendő koncerten mutatkozik be az AdryA soraiban.

A 2017 végén megjelent When We Were One című bemutatkozó dal jóllehet, teljes egészében nem tükrözi az AdryA által képviselt – saját szavaikkal élve: “ExperiMetal” – stílusvilágot, a dallamcentrikusság és a dinamikus előadásmód azonban már e kompozícióban is fellelhető.

Hamarosan megkezdődik az új dalok rögzítése, melyek stúdiófelvétel formájában előreláthatólag 2018 második felében latnak majd napvilágot.

 

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj