A nappali kényelmében élvezheti a mozik látvány- és hangzásvilágát

A Sony egyedülálló 4K HDR rendszerének köszönhetően úgy érezheti, hogy nem is a saját otthonában, hanem egy moziteremben ül. A 4K ultra HD Blu-ray lejátszócsalád legújabb tagjaként az UBP-X700 a hagyományos Blu-ray lejátszókkal összehasonlítva sokkal szélesebb szín-, kontraszt- és fényességtartománnyal rendelkezik, így a képek még élethűbbé válnak.

A Sony bemutatta népszerű házimozicsaládjának újabb tagját: az STR-DH790 AV-erősítőt. Ez a készülék rugalmas 5.1.2 csatornakonfigurációt, valamint Dolby Atmos és DTS:X támogatást kínál, amellyel lenyűgöző, hozzánk és a környezetünkhöz egyaránt alkalmazkodó mozis térhangzást hoz létre.

Párban még jobb

A 4K ultra HD Blu-ray minden korábbinál nagyobb részletgazdagságát tapasztalhatjuk meg, amelytől úgy érezhetjük, mintha a képernyőn látottak valóban előttünk hevernének.

Annak érdekében, hogy a HDR-képeket még jobb minőségben továbbíthassa a lejátszóról a tévé képernyőre az X700 támogatja a HDR10 és a Dolby Vision Compatible formátumot is, amellyel forradalmi részlet- és színgazdagság, valamint páratlan fényesség érhető el. A DH790 is támogatja a HDR10 és Dolby Vision Compatible formátumot. Az X700 és a DH790 párosításával pedig a képminőség újabb szintjére léphetünk, miközben nem kell kompromisszumot kötnünk a hangzásban.

 A két készüléket együtt használva az élethű képminőséget az eredeti mozis hangzással egészíthetjük ki, így megdöbbentő tisztasággal hallhatunk minden hangot magunk körül. A Dolby Atmos és a DTS:X technológiát támogató DH790 hangokkal tölti meg az egész teret, így az 5.1.2 csatornás rendszernek köszönhetően élethűen hallhatjuk például az eget áthasító villámok vagy az utcán elsivító szirénázó autók hangját.

 Filmek és még sok más

Azt nézhetünk, amit csak szeretnénk, hiszen az X700 lejátszóval a 4K streamelési szolgáltatások széles kínálatához férhetünk hozzá könnyedén. Válaszhatunk a Netflix™, a Prime Video™ és a YouTube™, valamint több más szolgáltató változatos tartalmaiból. A 4K ultra HD Blu-ray lejátszó számos video- és zeneformátumot támogat, többek között az MP4-et, a DSD-t, valamint a FLAC-ot, stb.

Könnyű rendszerkialakítás

Az X700 4K Ultra HD Blu-ray lejátszó és a DH790 AV-erősítő vékony és kompakt kialakításának köszönhetően feltűnés nélkül illeszkedik otthonunk berendezéséhez.

Az átlagos nappali szobák jellemzőit szem előtt tartva megtervezett DH790 készülékkel a fejlett D.C.A.C (automatikus digitális mozibeállítás) rendszernek köszönhetően a hangszórók elrendezése sem jelent nehézséget. A kapott mikrofon csatlakoztatása után a D.C.A.C technológia egy teszthangsorozatot lefuttatva, az adott helyiség akusztikai jellemzőihez viszonyítva határozza meg a megfelelő hangszórószinteket.

Az UBP-X700 modell 2018 januárjában kerül forgalomba.

Az STR-DH790 modell 2018 tavaszán kerül forgalomba.

További információk:

STR-DH590: 4K/HDR kompatibilis, beleértve a legújabb HDR10 formátumot és Dolby Vision Compatible.

SS-CSE: Dolby Atmos kompatibilis hangszóró, kizárólagosan a Dolby Atmos technológiához fejlesztve, hasonlóan egyszerű rendszerkialakítás.

A részletes termékleírások az alábbi honlapokon érhetők el:

https://www.sony.hu/electronics/blu-ray-disc-lejatszok/ubp-x700

https://www.sony.hu/electronics/av-vevok/str-dh790

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj