PLÁZS holnap hajnalig Avagy Neoton Siófokon

A legendás Neoton Família legnagyobb slágerei csendülnek fel a holdfényes Balaton-parti éjszakában augusztus 3-án a siófoki PLÁZSon, ahol egy kis ízelítőt kaphatunk abból is, amivel a Neoton Família Sztárjai formáció az októberi Aréna-beli koncertjére készül.

Egy kétórás szuperkoncert várja a nyári ellazulás központja, a siófoki PLÁZS vendégeit augusztus első hétvégéjének péntekén. A Neoton Família Live Show a csapat legnagyobb slágereit vonultatja fel, összesen huszonhárom dalt, melyek közt ott lesz minden fontos Neoton dal a Holnap hajnaligtól a Santa Mariaig. A zenekar, már javában az arénás koncertjére készül, és olyan dalokat is előad majd a PLÁZSon, amivel az októberi show-ra készülnek „Előadunk például egy háromszámos ABBA egyveleget, magyarul” – avat be a részletekbe Csepregi Éva, a zenekar frontasszonya, aki a siófoki koncert kapcsán szívesen emlékezett vissza a balatoni élményeire. „Gyerekkorom egyetlen nyaralási lehetőségei a balatoni úttörőtáborok voltak” – emlékszik vissza az énekesnő, „majd később az ORI által szervezett balatoni koncertek miatt több nyarat a Balatonnál töltöttünk, ahol sok dolog megtörtént velünk” – meséli mosolyogva Éva. „Amikor nem koncerteztünk, mások koncertjeit néztük. Nagyon sok jó hely volt Siófokon, most ilyen csodálatos hely a PLÁZS” – tette hozzá. A Neoton Família Live Show vendégeket is felvonultat: itt lesz a New Level Empire, Dj Dominique és Dj Bobby is.

A PLÁZS ezen a hétvégén mást is kínál. Augusztus 3-5 ig napközben Scitec Muscle Beach jelentkezik, amit 4-én az ingyenes Scitec Muscle Beach Afterparty tesz teljessé Sterbinszky, Tommy Boy és Newl részvételével, este 8-tól hajnalig.

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj