KERESSÜK A SZIGETEREKLYE GAZDÁJÁT! A CIKKBEN LEHET MAGADRA ISMERSZ!

A 26  Sziget Fesztivál alatt rengeteg cég képviseltette magát kisebb nagyobb promócióval.

Sajnos a cégek már nem szórják úgy a reklám ajándékokat, mint régen, de azért most is szert lehet tenni egy-egy nem nagy értékű – de emlék gyanánt óriási értéket képviselő PR cuccra.

Természetesen a 182 nap alatt mi is szorgosan gyűjtögettük a különböző relikviákat, így a vízi pisztoly mellett a 95 Eurowoodstock érme és a TV2 póló Szily Nóra  dedikálásával, vagy a  pöttyös túrórudis alsógatya (digidigidúúúú) és még sok más „értékes” tárgy közül kilógott ez a hátitatyó!

Volt egy év amikor úgy döntött egy telefon szolgáltató, hogy a 2000 Ft-os telefon mellé- amit a szigeten és csak a szigeten lehetett megvásárolni- egy hátizsákot ad ajándékba, rányomva a megvásárolt telefonkártya és a hozzá tartozó telefon számát.

Bár nem tudni ki tartotta meg az ott vásárolt telcsit és vele a számot, sőt arra sem emlékszem, hogy a tatyón lévő telefont én vásároltam-e vagy csak lett, de úgy döntöttünk, hogy visszaadjuk a mostani gazdájának.

Tehát, ha felismered a telefonszámod a fotón, nincs más dolgod, mint hogy írj egy e-mailt a sztradaradio@sztradaradio.hu email címre és mi válaszolunk, hogy hogyan juttathatjuk el neked a relikviát.

Természetesen az átadásnál egy csörgéstesztet megejtünk, hogy biztos te vagy akit keresünk, és ha igen,akkor  egy  8 éves szigetes relikviával máris gazdagabb vagy.

Sokan kérdezhetnék,hogy miért nem tárcsázunk simán a számot és adjuk oda, a kérdés jogos, és itt hivatkozhatnánk a GDPR jogszabályokra vagy, hogy az olvasottságot akarjuk növelni (ami igaz is), de az igazság az, hogy nyolc éve hordozgatjuk, költöztetjük, rakosgatjuk- így nehezen válunk meg tőle!

Íme a mindent eláruló fotó!

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj