IGEN!!! FESZTIVÁLT KARÁCSONYRA !

Fesztivált? Igen, hisz gondoljanak csak bele, Önök emlékeznek mit kaptak Karácsonyra 1993-ban vagy 2001-ben? –de, talán sok esetben még arra sem emlékeznek sokan, hogy tavaly mi volt a fa alatt.

Sajnos az utóbbi időben a Karácsony átment ajándék dömpingbe, ami két irányba mutat, vagy minél több csomag legyen a fa alatt, vagy akár eladósodva is, de több százezer forintos ajándékot rejtsen a díszdoboz.

És  sokszor ezzel sem érünk célba, hisz a plázák az ünnepek után dugig vannak a  titokban vagy az ajándékozó tudtával más tárgyra cserélők tömegével.

Míg régen a pulóver, a sapka,sál,könyv volt a kötelező, manapság a laptop,mobiltelefon, és egyéb műszaki kütyük a listavezetők.

Ahogy minden ember halad a korral és az elmúlt 15 évben sorra cserélték a műszaki cuccaikat egy újabbra, egy nagyobb tudásúra és sok esetben már azt sem tudják, hogy hányadik készüléket nyúzzák.

És most emlékezzenek vissza, hogy kitől melyik Karácsonyra kapták a 3-al ezelőtti telefonjukat, vagy a mára már elavult laptopjukat? És meg van még? Talán a garázs mélyén sokat keresgélve még megtalálhatják, ha csak egy lomtalanítás során ki nem dobták a kinyúlt pulóverekkel és már rég nem divatos ruhákkal együtt, amit sosem hordtak.

A szeretet ünnepén miért ragaszkodunk ahhoz, hogy tárgyakat ajándékozunk, ami elromlik,eltörik,elavul, bár igaz,hogy kézzel fogható, miért félünk élményt ajándékozni, hisz arra mindenki még húsz év után is emlékszik,hogy mikor léphetett be élete első fesztiváljára, vagy hogy hány barátot szerzett a fesztiválokon és soha nem felejti az ÉLETÉRZÉST, amit átélhetett és higgyék el mindig tudni fogják melyik Karácsonyra és kitől kapták a jegyet. És mivel minden jegy kinyomtatható és karácsonyi borítékba rakható ,a felbontás után garantáltan az ajándékozó nyakába ugrik, aki kapja.

És itt egy pár fesztivál a teljesség igénye nélkül, amivel garantáltan örök élményt ajándékozhat.

SZIGET: talán bemutatni sem kell, hisz Európa egyik legnagyobb és legszínesebb fesztiválja, ahol minden fiatal és idősebb is megtalálja a feledhetetlen élményt, amire mindig emlékezni fog, hisz én is pontosan emlékszem, amikor 93-ban először sétáltam át a zöld hídon.

Jegyvásárlás/programok: https://szigetfestival.com/hu/jegyek/category/entry-ticket

VOLT FESZTIVÁL: Sopron gyöngyszeme rengeteg díjjal a háta mögött, családias hangulattal gyönyörű helyen, mégis világszínvonalú fellépőkkel és atmoszférával várja fiatalt és idősebbet egyaránt.

Jegyvásárlás/programok: https://volt.hu/hu/jegyek/category/entry-ticket?gclid=EAIaIQobChMI9vb8xNeY3wIVEM53Ch1j9AV2EAAYASAAEgLo8fD_BwE

BALATON SOUND: A legnagyobb DJ-k és a legfrissebb elektronikus zenék vonulnak fel a fesztiválon, és ami nem elhanyagolható, közvetlenül a Balaton parton, bár aki horgászni indulna,  nem ezt a fesztivált ajánlom, de ha önfeledt  bulit szeretne valaki szárazon és vízen, annak ott a helye.

Jegyvásárlás/programok: https://balatonsound.com/hu/?gclid=EAIaIQobChMIk6q219eY3wIVC-R3Ch1yIA1gEAAYASAAEgK49fD_BwE

 

SZIN (Szegedi Ifjúsági Napok) Magyarország „legöregebb” fesztiválja, amit nehéz pár mondatban jellemezni, hisz talán mondhatjuk a fent és lent említett fesztiválok mindegyike összegyúrva egy tökéletes helyszínen, tökéletes rendezésben, és ami fontos,hogy EMBEREK, akik bárhonnan érkeznek az országból, egymásra mosolyognak, beszélgetnek és együtt buliznak a Rockabilly-től a legújabb elektronikus zenéken át a minden igényt kielégítő élő koncertekig. A SZIN feszt valóban egy igazi életérzés, és amikor vége és a SZEGED vége tábla mellet halad el az ember hazafelé, észre sem veszi, hogy a közösségi oldalon már a jövő évi bulit szervezi a haverokkal.

Jegyvásárlás/programok: http://szin.org/

 

EFOTT: Immár sokadszorra rendezik meg a velencei tó partján az egyetemisták és főiskolások éves buliját és itt ne ijedjen meg senki, hisz mindenkit vár a fesztivál, ami minden igényt kielégítő esti koncertekkel és bulikkal és talán még több nappali programmal teszi felejthetetlenné a 2019-es nyarat.

Jegyvásárlás/programok: http://efott.hu/

 

ÖRDÖGKATLAN FESZTIVÁL: “Ha egy ember álmodik, az csak egy álom, de ha több ember álmodik egyszerre, az a valóság kezdete.” Egy fesztivál a sokszínűség a kultúra, a művészet, a zene, a barátság, a szerelem, az egyszerűség, a letisztultság és a kiteljesedés fesztiválja, amelyen ha valaki részt vesz, az élmény a teljes életét megváltoztathatja és pozitív irányba terelheti.

Jegyvásárlás/programok: http://www.ordogkatlan.hu/p/jegyek_30.html

FEKETE ZAJ FESZTIVÁL: 2019-ben a szervezők extra nappal ünneplik a 10 éves évfordulót: augusztus 16–18. között teljes gőzzel zajlik majd a fesztivál, 19-én pedig az első éveket visszaidéző, nyugisabb programok várják a régi Zajos arcokat, és a Fekete Zaj Osztálykirándulások résztvevőit… meg persze mindenkit.

Jegyvásárlás/programok: http://www.feketezaj.hu/

Természetesen még rengeteg fesztivál várja látogatóit a 2019-es évben és mielőtt fejét vakarva felesleges dolgokkal, személytelen ajándékokkal rakja tele a kosarát, gondolja végig,hogy Ön mit szeretne kapni? Örök élményt, vagy egy tárgyat.

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj