JÓTÉKONYKODTAK A VASASOK!

Bár a szakszervezetek nehéz időket élnek ezekben a napokban, mégsem feledkeznek meg azon honfitársaikról, akiknek a karácsony nem az ünnepet jelenti, sokkal inkább a nélkülözést.

 

Ezen gondolattól vezérelve Szabó Béláné, a füzesabonyi Pikopack Zrt-nél működő Vasas Alapszervezet bizalmija arra az elhatározásra jutott, hogy gyűjtést szervez tagjaik körében.

A gondolatot tett követte és másnap már a felhívást tartalmazó plakáttal járta be az üzemet és hívta fel kollégái figyelmét az adakozás szépségére és fontosságára.

A munkaadó, a Pikopack Zrt vezetője sem gördített semmilyen akadályt eme nemes ügy elé sőt, segítve az adakozást, helyet biztosított a több mint 150 Kg tartós élelmiszer elhelyezésére az üzemben, ezzel is rávilágítva  a munkaadó és a szakszervezet közötti szoros együttműködés fontosságára.

Az tartós élelmiszereket az üzem dolgozói, több mint 200 ember adta össze és a mai napon Szabó Béláné szakszervezeti bizalmi és Csonka Antal nyugdíjas Vasas tag hozták fel Budapestre, hogy a Mikulás Gyár futószalagján keresztül eljuthasson a rászorulókhoz.

Szabó Béláné elmondta, nagy örömükre szolgált, hogy segíthetnek szegényebb honfitársaikon és ígérete szerint jövőre is elindítják a gyűjtést, ezzel példát mutatva mindenkinek, hogy adni jó.

A Vasas Szakszervezeti Szövetség Füzesabonyi Szervezete minden Honfitársának és Vasas tagnak Békés Boldog Karácsonyt kíván.

 

 

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj