Tereprali – Hamarosan indul a szezon

Ugyan még csak februárt írunk, a MAMS Tereprali szakágánál már javában zajlik a versenyszezonra történő felkészülés. Garamvölgyi Zoltánnak és csapatának határozott célja, hogy minden eddiginél színvonalasabb bajnokságot és népesebb mezőnyt hozzon össze.

Ennek érdekében már megkezdődött a nevezett MAMS szakág (Magyar Motorsport Szövetség) kooperációjának előkészítése az MNASZ-el (Magyar Nemzeti Autósport Szövetség) – jelenleg több kérdést illetőleg még az MNASZ térfelén pattog a labda, így a hivatalos versenynaptár bejelentése egyelőre várat magára.

„Természetesen sem a versenyzőket, sem a szurkolókat nem hozza lázba a szervezői munka, őket az érdekli, mikor kezdődik már végre a móka. Ezzel kapcsolatban egy jó hírrel szolgálhatok: bár végleges versenynaptárunk még nincs, az első forduló időpontját nyugodtan feljegyezhetik a kedves érdeklődők.” – nyilatkozta Garamvölgyi Zoltán, a MAMS Tereprali szakágának első embere.

A már említett szezonnyitó március 22-24 között kerül megrendezésre, amellyel együtt fut majd a FIA CEZ (Central European Zone) mezőnye is, ezért a verseny helye betonbiztos az alakuló naptárban.

„Az elmúlt hét szakági értekezletén Trebitsch Sándor urat és engem bizottsági tagnak jelöltek, így aktívan dolgozunk a mindenki számára optimális megoldáson. A MAMS Tereprali szakágánál nagyon hiszünk ebben az együttműködésben, annyit már biztosan kijelenthetek, hogy idén hat fordulós sorozatunk lesz, ami magában foglal a HunGarian Baja mellett még egy román futamot is.

A már említett versennyel kezdünk, ahová nagyon sok szeretettel várjuk a motorosokat, a quadosokat, a side by side versenyzőket, valamint az autósokat és a kamionosokat is!” – zárta mondandóját a sportvezető.

 

Fotó: Háfra Zsolt

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj