Horgász show avagy lehet ezt profin is csinálni!

Hétvégén a BOK csarnokban jártunk, a Catfish Hunters Hungary Rablóhalak Horgászata csapatával. Láthattátok az élő bejelentkezéseinket, és fotóinkat a kiállításról. Már a bejárathoz érve tudtuk, hogy ez komolyabb szervezésű rendezvény lesz mint például a februári sokéves összejövetel…

Nem lehetett bejutni a showra, csak kis várakozással, meg kellett várni míg kijön valaki, és csak ekkor lehetett bemenni, mert teltház volt bent! Beléptünk a terembe, és megpillantottuk a temérdek látogatót, hála a jó égnek gyerekektől a nyugdíjsokig. Látszódott, hogy aki elrendezte a standokat, berendezte a helyszínt imádja a horgászatot.
Minden a pecáról szólt, a színpad, a pergető medence, az etetőhajók medencéje, számtalan játék, sok-sok kedvezmény. A Show végén még egy gépjárművet is kisorsoltak a látogatók között. Az árusok kitettek magukért, csak Pintér Zsolt interjújára másfél órát kellett várnunk, mert a harcsahorgászat.hu standját folyamatosan ostromolták a nagybajszú kergetői.
Jártunk a Rod Building Stúdió horgászkínálata közt is, ahol szenzációs kiszolgálás mellett már-már feltűntek az őszi újdonságok is.
Befordultunk Matáékhoz, ahol látható volt Matasics József új pergető könyve, és a számtalan kézzel készített wobbler.
Tovább haladva a Fehér Amúr horgászbolt pénztára mögött ott állt Bartha Viktória főnökasszony aki kedves férjével Jánossal meghitt hangulatot varázsolnak mindíg a kiállításokra.
Energofish udvarában váltottunk pár szót Magyarország egyik legjobb harcsahorgászával Koós Ferenccel.
Szó sem volt, hogy kihagyjuk a River Spinning kínálatát sem ahol Szigeti Rita és Tibor ajánlották az új csalikat.
Nem mehetünk el szó nélkül, hisz ezen a standon még Nedró György is bemutatkozott az Aranysárkány csodabalzsammal.
Horgász-Zóna hozta a szokásost, magas színvonalon értékesítette botjait, orsóit és egyéb kiegészítőit.
Megpillantottuk a ZanderTime feliratot, és örömmel üdvözöltük Pázmándi Pál barátunkat, aki az újdonságokról mesélt nekünk.
Összességében egy nagyon jó rendezvényen jártunk, gratulálunk a szervezőknek, jövőre Veletek ugyanitt. Mindenkinek görbüljön az a pecabot, halban gazdag új szezont kívánunk!!!
Üdvözlettel a Sztráda Rádió Száguldó riportere moxi

You college application essays will see everything exactly as they see it.

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj