Hip-hop fronton erősít a SOUND

Sorjáznak a fellépők Európa legmenőbb vízparti fesztiváljára, a legújabb listán ott van Sean Paul, KSHMR, Desiigner vagy Denzel Curry. A Balaton Sound szervezői közben folytatják a tavaly létrehozott, tudatos és biztonságos fesztiválozásra buzdító Safety First kampányt, melyhez önkéntesek jelentkezését várják.

Ezúttal rap és hip-hop túlsúlyos listát tettek közzé a Sound szervezői. A névsort Sean Paul vezeti, majd jönnek sorban a műfaj képviselői egyenesen Amerikából. Az idei Soundon fellép Desiigner, Denzel Curry, Ski Mask the Slump God, Saweetie, MadeinTYO, Yxng Bane illetve Buddy is.

A friss listán szerepel a szintén amerikai DJ, zenész KSHMR, élő produkcióval érkezik Sam Feldt és Dj fronton fellép még Valentino Khan Griffyn valamint Jay Pryor ír producer, DJ és dalszerző.

A műfaji változatosság jegyében közzétett névsorban található még az Egyesült Királyságból érkező popzenész, Youngr illetve az amerikai pop-rock duo, Missio.

A nemzetközi felhozatal mellett a hazai hip-hop szcéna élharcosai is fellépnek a Soundon: jön az idén 15 éves Halott Pénz, az egy évvel korábban, de szintén Pécsen formálódott Punnany Massif és a 2019-ben csak néhány built tervező Wellhello.

A Balaton Sound szervezői a fesztivál biztonságának növelése érdekében tavaly életre hívták a Safety First kampányt, mely már az első évben jól vizsgázott. A kampány idén tovább folytatódik, s a szervezők nagyban számítanak az önkéntesek jelentkezésére. Aki szívesen venne részt a Balaton Sound Safety First csapatában, ezen a linken jelentkezhet április 30-ig.

SEAN PAUL

KSHMR

DESIIGNER

DENZEL CURRY

SAM FELDT live

VALENTINO KHAN

GRYFFIN

SKI MASK THE SLUMP GOD

SAWEETIE

MADEINTYO

YXNG BANE

BUDDY

 

JAY PRYOR

YOUNGR

MISSIO

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj