Kispál és Lovasi, Szabó Balázs Bandája és az Esti Kornél is fellép a BURGER PIKNIKEN

  • GASZTRONÓMIAI ÉS ZENEI ÉLMÉNYEK SZOLNOKON

Szolnok városa idén először ad otthont a Hangtrend Kft. által szervezett Burger Pikniknek, amely kézműves hamburgerek, minőségi alapanyagok és zenei élmények egyvelegével várja az érdeklődőket két napon keresztül a gyönyörű Tiszaligetben. Az esemény szervezői a minőségi szórakozás és a kulináris élmények szerelmeseit hívják meg egy felejthetetlen hétvégére.

A zenei programok kiemelt szerepet kapnak a Burger Pikniken. Népszerű előadók és zenekarok gondoskodnak arról, hogy a látogatók a legjobb zenei élményekben részesüljenek. A fellépők között szerepelnek olyan nevek, mint a Szabó Balázs Bandája, a New Level Empire, az Esti Kornél zenekar, valamint a Wellhello, Majka és Kispál és a Lovasi is. Az élő koncertek lendületes hangulatot teremtenek, melyek felejthetetlenné teszik a rendezvényt.

Ez a „piknik” azonban nem csupán a kiváló ételek és zenei élmények miatt vonzó, hiszen számos további programmal is várják a szervezők a látogatókat. Aki ismeri a szolnoki Palacsintafesztivált – amelynek szervezője szintén a Hangtrend Kft. – az sejtheti, hogy ez a rendezvény sem fog a minőségi programokban hiányt szenvedni. Az élmények csapatjátékokkal egészülnek ki – sörivó, beerpong, darts, hamburgerevő verseny. Ezen az eseményen senki sem unatkozhat, hiszen a koncertek mellett számos játék (flipper, asztali jégkorong, szkandergép), bungee trambulin, darts és óriási biliárd pálya teszik még izgalmasabbá az ott tartózkodást.

A rendezvény célja, hogy minőségi szórakozást és ínycsiklandó ételek tárházát kínálja a városba látogató turistáknak és a helyieknek egyaránt. A Burger Piknik névre keresztelt gasztronómiai és zenei rendezvény a szolnoki Tiszaligetben, a volt kemping területén kerül megrendezésre július 28-29. között.

A rendezvény gasztronómiai fókuszában a kézműves hamburgerek állnak, melyek kiváló minőségű alapanyagokból készülnek. A résztvevők ízletes ételek széles választékából válogathatnak, ahol a gasztronómiai élvezetek és a jó zenei hangulat kéz a kézben járnak. A Burger Piknik igazán ideális helyszín mindazoknak, akik szeretik az ízletes és egyedi hamburgereket. A rendezvényen számos kézműves hamburgerkészítő és étterem mutatja be specialitásait, ahol a friss alapanyagok, a kreatív összetevők és a gondosan megtervezett receptek garantálják az ízletes élményt. Az igényes ízek és az izgalmas ízharmóniák a gasztronómiai kalandok pedig nem csak a burgerek szerelmeseit varázsolják majd el.

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj