Liszka Roland Riesában folytatja a SuperEnduro GP-s világbajnoki szereplését

Ezen a hétvégén Németországba érkezik a SuperEnduro GP utazó cirkusza, ahol a juniorok világbajnoki mezőnye is megméreti magát. Német GP-ről természetesen nem hiányozhat a Laller Racing Dakar Team fiatal sztárja, Liszka Roland sem!

A váci fiatal eddig abszolút a várakozásokon felül teljesít, minden eddigi versenyhétvégén dobogós helyezéseket szerzett, és folyamatosan felfelé ívelő tendenciát mutat. A legutóbbi alkalom és az első történelmi futamgyőzelem (magyar pilóta még sosem volt képes futamot nyerni ebben a kategóriában) már messze van, de a Hungarian Motorsport Academy által is támogatott motoros ez idő alatt sem pihent. Az ünnepek alatt tapasztalt enyhe idő ráadásul segítette is a #78-as rajtszámmal versenyző Liszka felkészülését, aki több neves kollégájával együtt többek között a monori motocross pálya speciális, SuperEnduro nyomtáván igyekezett kellő módon rágyúrni a németországi versenyhétvégére.

Roland a riesai Sachsen Arenában is szeretné folytatni az eddig látott remek sorozatát, már csak annál inkább is, mert a hétfordulós bajnokságban jelenleg dobogós helyen áll. Alig egy hónap múlva pedig következik a Magyar GP, ahová a versenyző nagyon szeretne úgy megérkezni, hogy még minden nyitott, ezzel is megörvendeztetve a magyar motorsportrajongókat. Akit érdekel a Laller Racing Dakar Team versenyzőjének hétvégi szereplése, az ITT tudja nyomon követni.

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj