13. alkalommal nyitja meg kapuit a Budapest Park

Április 25-én veszi kezdetét a Budapest Park 2024-es szezonja. Már a tavalyi év is rekordokat jelentett a szórakozóhely történetében, közel 700.000 ember látogatott el a koncertjeikre. De most sincs megállás.

Az idei év line up-ja is bővelkedik kiváló zenészekben, ismert és feltörekvő előadókban egyaránt. A Blahalouisiana nyitja meg az évadot, de felvonul a hazai zenei világ színe-java. A teljesség igénye nélkül: a Honeybeast, A Rapgalaxis őrzői, a Bagossy Brothers Company, Dzsúdló, a Katona József Színház produkciójában a Csinibaba Táncdalfesztivál, a Random Trip, az Analog Balaton, a 15 éves jubileumát ünneplő Bohemian Betyars, az Elefánt, Horváth Tamás, a 10. születésnapja alkalmából a Margaret Island, a Quimby, a Punnany Massif, a Hiperkarma, a Csaknekedkislány, a Parno Graszt, Kowalsky meg a Vega, a Hooligens, a Nox, Rúzsa Magdi, a Tankcsapda és a Carson Coma is hatalmas bulival készül.

Mindezek mellett külföldi előadók is szép számmal fordulnak majd meg a színpadon; sok-sok év kihagyás után hazánkba érkezik a Take That, a fiatalabb korosztály körében hatalmas népszerűségnek örvendő Yungblud, de itt lesz még Parov Stelar, a Dropkick Murphys, a Shame, a The Dead South, a Body Count, a Habana Social Club, a Bring Me The Horizon, Tom Morello, Carl Cox, a Thievery Corporation, a Rise Against, Deborah De Luca, Scooter és Thomas Anders is.

Két alkalommal a kicsiket is várják a Parkba, ugyanis a Pöttömkert és Pöttömkert Extra nevet viselő rendezvényeken programokkal és zenészekkel készülnek az igazán piciktől kezdve, a kifejezetten tiniket megszólító eseményeken át.

Minden évben újításokkal várják a szervezők a bulizni érkezőket. Fontosnak tartják, hogy önmagukat múlják felül, hiszen nem igazán van a Parkhoz hasonló méretű, szervezettségű, minőségű szabadtéri szórakozóhely Magyarországon. Hosszú hónapok óta készülnek, terveznek és kiviteleznek, hogy a napokon belül induló szerzonra elkészüljön a sok-sok új projekt. Nagy hangsúlyt fektettek az éjszakai időszak fejlesztésére, ugyanis a hihetetlen koncertélmények után, kevésnek érezték az afterparty-k minőségét. Ezt úgy ugorják most meg, hogy hatalmas mennyiségű LED elemet szereltek fel a Park területén, ami egyedülálló látványélményt fog kreálni. A koncertek végeztével minden egyes este fényshow-t varázsolnak a Budapest Park területére.

Ezáltal egy zenével és látványelemekkel egybekötött élménycsomagot biztosít a hely a szórakozni vágyóknak.

Mindenkinek azt ajánljuk, látogasson el a Budapest Parkba idén és valóban hagyja kint a valóságot.

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj