DEPRESSZIÓ: Ha te is akarod – klippremier

ITT AZ EDDIGI LEGÜTŐSEBB DEPRESSZIÓ KLIP

A Mahasz lista első helyén nyitott, és pár nap alatt Aranylemezzé vált a Depresszió Válaszok után… című legfrissebb lemeze, amihez elkészült az új klip is. A Ha te is akarod című tételhez a Pixel Film forgatott kisfilmet, amiben a küzdősportokban jártasak számára ismert Dietz Gusztáv és Bánóczi Zoltán kapták a főbb szerepeket. Az új Depresszió képanyagról az alábbiakat mondta Halász Feri énekes – gitáros:
„A való életben az erőszakmentességet pártoljuk, de fikcióként szórakoztató tud lenni számunkra is. Mivel egy lendületes dalról van szó, ami a hétköznapok küzdelmeiről szól, ezért jól illeszkedik hozzá ez a harcias klip. A videó elkészítéséhez a Harcosok klubja című film nyújtott inspirációt, de fontos szempont volt számunkra és Tokay Péter rendező számára is, hogy ne lemásoljuk az eredetit, hanem a hangulat megidézésével tisztelegjünk egy általunk nagyra tartott alkotás előtt. A statiszták és a harcosok szerepére a baráti társaságunkból kértünk fel a szerepekhez illő karaktereket, akik nagyon lelkesen dolgoztak velünk. Két profi küzdősportoló is igent mondott a felkérésünkre Dietz Gusztáv és Bánóczi Zoltán személyében, akik a szerepek eljátszása mellett szakmai tanácsokkal is ellátták a többi szereplőt. Nagyon jó élmény volt velük dolgozni, és a barátoknak köszönhetően ez volt az eddigi legjobb hangulatú klipforgatásunk.”

A klip megjelenése után turnéra indul a zenekar, hogy folytassa az új lemeze bemutatását. Az országjárás március 2-án indul Székesfehérváron, ezt követően Sopronban, Kazincbarcikán, Gyöngyösön, Pakson, Kaposváron, Nyíregyházán és Kiskunfélegyházán lép fel a Depresszió 2018 tavaszán. A turnézáró koncertre április 7-én kerül sor a budapesti Barba Negrában, amire érdemes időben beszereznie a jegyét minden érdeklődőnek, hiszen a decemberi lemezbemutatóra is napokkal korábban elkelt minden jegy.

TURNÉÁLLOMÁSOK:
03.02. Székesfehérvár / Fezen
03.03. Sopron / Rockfarsang
03.10. Kazincbarcika / Diamond
03.15. Gyöngyös / Start Műhely
03.16. Paks / ESZI Csarnok
03.17. Kaposvár / Városi Sportcsarnok
03.23. Nyíregyháza / Club Hollywood
04.06. Kiskunfélegyháza / Rocktár
04.07. Budapest / Barba Negra

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj