Keep Floyding – március 10. (szombat), 19.30, A38 Hajó

 

Éld át a legendás Pink Floyd zenéjét és világát a Keep Floydinggal, Magyarország első számú Pink Floyd tribute zenekarával. Egy év után, március 10-én visszatérnek az A38 Hajóra.

A Keep Floyding Magyarország első számú Pink Floyd tribute zenekara. 1999-es alapítása óta az együttes mindig is feladatának érezte a Floyd zenéjének hiteles és igényes tolmácsolását. Repertoárjuk a közismert dalok mellett mindig tartalmaz ritkán hallott zenei különlegességeket, valamint akár teljes albumokat is. Így előadásra került már általuk teljes egészében a The Wall, a The Dark Side of the Moon, a Wish You Were Here, és az Animals. Minden egyes műsort a helyszín és az alkalom jellegéhez formálva igyekeznek egyedülálló koncertélményt biztosítani, különleges fény-, hang-, vizuáltechnikával és egy LED-fallal a háttérben kiegészülve. Mostani koncertjükre best of programjukkal készülnek.

Tagok: Goldschmidt Gábor – gitárok, ének, Tóth András – gitárok, Segesdy Márton – billentyűk, ének, Heinfarth György – dobok, Balázs Bálint – basszusgitár, ének, Haáz Imre – szaxofon, Garda Zsuzsanna – ének, Simon Edina – Ének.

Videók: https://www.youtube.com/watch?v=U8-re4dMVQE

https://www.youtube.com/watch?v=a-5qR6yWSBk

Jegyek: elővételben 2.500Ft, előadás napján 3.000 Ft

 

 

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj