Hajrá El Camino! Hajrá Trabi!

A trabant-expedicio.hu jelenti: Egy hétre elbújtunk a google szeme elől…hiszitek vagy sem, de Afrikában legalábbis Tunéziában alig akad már olyan hely, akár még a sivatagban is, ahol nincs térerő. Néha órákat kellett menni, hogy elmúljon ez a betegség. Azért hívjuk betegségnek mert legalábbis én fóbiásan nyomkodtam már a telefonomat. A társam nem gyakran, de szóvá is tette a zombivá válásom. Így aztán a Tatuine bolygón, egy hetes elvonás mellett döntöttem. Ma járt le és meglepetve tapasztalom: van Élet, Net nélkül. Pl. Mindjárt az első netmentes este megismerkedtünk tunéziai egyetemistákkal akik szintúgy a vad-kempinges oázisunkat nézték ki maguknak.

Nap, nap után múlott mikor azt kellett konstatálnunk, hogy a csillagok állása alkalmatos az Európába visszatérésre. Hajó, hajót követ most az életünkben, a rossz idő örömére minden hajónk késik is…

Most éppen a Sziciliai-szorosban billegünk, navigátor Társam Czigle György ma délután Cataniában repülőre szállt, az expedició kutyája és jómagam pedig Spanyolorszàg felé fordìtja a kormányt. Hajrá El Camino! 16. alkalommal.

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj