Kódolatlan hónap és három világpremier – ez várja a UPC Direct előfizetőit

Izgalmasan kezdi a tavaszt a UPC Direct, hiszen az AMC csatorna minden előfizető számára ingyenesen elérhető lesz a szolgáltató kínálatában. A magyar nézők március 26-től egészen április 30-ig élvezhetik az AMC műsorait.

A kódolatlan időszak alatt az AMC három világpremierrel ad ízelítőt prémium kínálatából.

Március 29-én este mutatja be a csatorna a Budapesten forgatott sorozatot, a Terrort. A Brit Királyi Haditengerészet Terror nevű hajója jéghegynek ütközik az Atlanti- és a Csendes-óceánt összekötő északnyugati átjárónál, de mint gyorsan kiderül az embertelen hideg lesz a legkisebb gondjuk. A Terror története 1847-ben játszódik, ekkor válik a sarkköri expedíció elképesztő drámává: egy rejtélyes ragadozó megtámadja a hajó legénységét, megkezdődik a harc a túlélésért. A Ridley Scott produceri felügyeletével készült sorozat főszerepét Jared Harris (Mad Men: Reklámőrültek) játssza. További szerepekben Ciaran Hinds (Trónok harca), Paul Ready (Utopia) és Adam Nagaitis (A szüfrazsett) lesz látható.

Eddig még be nem mutatott részekkel folytatódik április 16-án a Fear the Walking Dead amerikai posztapokaliptikus horror dráma. A már októberben bejelentett közös része a két zombidrámának a The Walking Dead társ- illetve előzménysorozatának negyedik évadában kap majd helyet. A crossover a Fear the Walking Dead egyik epizódjában fog megvalósulni, amikor átveszik a The Walking Dead egyik szereplőjét, ezzel teremtve meg a kapcsolatot a két széria között.

 

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj