Töltsd február utolsó hétvégéjét a Becherovka Miskolci Farsangon!

Szerezz jó élményeket a barátokkal vagy a családdal együtt! Lazulj, bulizz, egyél-igyál az év legnagyobb téli gasztronómiai eseményén! Koncertek, buli, sztárok, finomságok gondoskodnak arról, hogy – veled együtt – több ezer ember szórakozzon majd Miskolc belvárosában, a farsangon. Itt lesz a Tátrai Band Charlieval, Balázs Fecó, Deák Bill Gyula, Péterfy Bori, Vastag Csaba, Dér Heni és Gáspár Laci és még sokan mások. Már csak Te hiányzol!

Február 22-24. között ismét hömpölygő tömeg, finom illatok, árusok, a színpadokról szóló zene tölti majd meg Miskolc belvárosát.  Akár fiatal vagy, akár az idősebb korosztályhoz tartozol, biztos, hogy találsz majd olyan programot, amely kedvedre való. Már délelőttönként is változatos szórakozási lehetőséget kínál a fesztivál, de legfőképpen finom falatokat és italokat. Ilyenkor a hideg sem akadály, hiszen a forraltbor és a finomabbnál finomabb ételek illata felmelegíti az arra sétálókat még késő este is, amikor az utcák fényárban úsznak.

Miután jót ettél is ittál, nincs más dolgod, mint jobbnál jobb előadók koncertjét hallgatni és a színpad előtt csápolni. A fellépők közül sokan már visszatérő vendégek, és saját bevallásuk szerint mindig nagy örömmel jönnek vissza erre az eseményre, ahol a szíves vendéglátás, a hangulat – és persze a fűtött színpad – mindig feledteti velük a hideget. Az Erzsébet téren és a Városház téren lévő Nagyszínpadon igazi sztáreső lesz, ahol mindenki megtalálhatja kedvencét.

Magyarország legismertebb gitárosa, biztos, hogy felforrósítja majd a hangulatot, az 1989 óta működő Tátrai Band tagjai a legelismertebb hazai muzsikusok közé tartoznak. Pályafutásukat számos aranylemez fémjelzi, és olyan ismert számok, mint a New York, New York vagy a Küszöbön túl. Ezen a hétvégén őket is meghallgathatod.

Dúdolnád a Homok a szélben, vagy a Kölykök a hátsó udvarból slágereket az előadóval együtt? Itt megteheted! Balázs Fecó ismét elvarázsolja majd a közönséget! Színpadra lép egy igazi energiabomba is, az alternatív színházi közeg aktív szereplője, a Nemzeti Színház korábbi színésznője vérpezsdítő koncerttel készül a Farsang résztvevői számára. Péterfy Borit nem érdemes kihagyni!

A női szívek elrablója, a musicalek sztárja, az X-Faktorban berobbant Vastag Csaba is fellép majd. Valamint Dér Heni, Gáspár Laci, a Paddy and the Rats, Kovács Kati, Csordás Tibi is. A hangulatot fokozza majd Dj. Dominique és Dj. Náksi is.

A tavaszváró szabadtéri rendezvény keretében kézművesek és gasztronómiai vár majd. A szervezők most is meghirdetik a „farsangi fánkok” versenyét. Így klasszikus és különleges kategóriában is kóstolhatsz majd finomságokat, édes- és sós fánkokat egyaránt.

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj