A Bangkok Motor Show nem marad el a Covid-19 miatt!

A Bangkok Motor Show nem marad el a Covid-19 miatt!

A 42. Bangkok Nemzetközi Autószalon hamarosan indul, IGEN ezt nem halasztották el a világon, 42 éve folyamatosan megrendezik! Több mint 34 autó- és motorkerékpárcég vesz részt a rendezvényen, amely több mint 170 000 négyzetméteres kiállítóteret tölt meg.

A szigorú COVID-19 megelőző intézkedések alkalmazása zajlik a kormány politikájának megfelelően, a lehető legnagyobb higiéniás biztonság érdekében.

Dr. Prachin Eamlumnow vezérigazgatója GPI-nak és elnöke a 42 nd Bangkok International Motor Show-nak a következőket mondta: “Több mint egy éve jelen van a COVID-19 Thaiföldön és az egész világon. Ez óhatatlanul hatással volt az egész ország gazdaságára itthon, Thaiföldön. Ezért fontos a megelőzés! A kiállítási terület hatalmas, több mint 170 000 négyzetméter, 34-nél több cég képviselteti magát, hogy a Bangkok Nemzetközi Autószalon Délkelet-Ázsia egyik legnagyobb járműipari bemutatója lehessen. ”

A részt vevő vállalatok a 42 nd Bangkok International Motor a kiállításon a Ford, a BMW, a MINI, a Suzuki, a Rolls-Royce, az Aston Martin, a Maserati, a Peugeot, a Mazda, Hyundai, Mercedes-Benz, Great Wall Motors, Nissan, Toyota, Lexus, Honda, Audi, MG, Isuzu, Mitsubishi, Porsche, Bentley, Volvo, Kia, Subaru, Hyundai Truck & Bus, TAKANO, AP Honda, Suzuki! A motorkerékpárok Yamaha, Harley-Davidson, BAJAJ, KTM és Husqvarna!

A Smart EV City az új bemutató tér, a jövő közlekedése, egy futurisztikus város képét mutatja, ez az új trend. A látogatók megtapasztalják autóipari innovációk, elektromos motorkerékpárok, elektromos robogók, valamint egyéb innovatív megoldások termékeket és csúcstechnológiát.

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj