A SZTRÁDA RÁDIÓ CSAPATA IS ADOMÁNYOZOTT.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A Szurkolók az Állatokért Alapítvány rendezte meg karácsony előtt a Kóbor kutyák karácsonya rendezvényt az Agrárminisztérium támogatásával.

Fotó: Zsiska Ferenc

A rendezvényen a Szurkolói csoportok mellett állatvédő szervezetek és több támogató szervezet is képviseltette magát, ahogy a Sztráda rádió is tette.

A rendezvényen hallottak alapján kiderül, 2021 év áttörés jelenthet a magyar állatvédelemben, hisz az új állatvédelmi törvény és annak végrehajtása talán visszatartó erő lehet az állatkínzók és szaporítók tekintetében.

Sajnos ez nem azt jelenti, hogy egycsapásra megváltozik minden, hisz a szakértők is azt hangsúlyozták, hogy az új jogszabályok nem jelentenek azonnali visszatartó erőt az állatkínzók tekintetében.

Fotó:Zsiska Ferenc

A felszólalók mind egyetértettek abban, hogy a szervezetek munkájára még sokáig szükség lesz és megköszönték a segítséget mindazok számára, akik eddig is adományokkal támogatták őket.

Természetesen a Sztráda Rádió is elkötelezett az állatvédelem mellett és 160 kiló száraz tápot adományozott a helyszínen a 8 szervezet képviselője között szétosztva.

Természetesen a Sztráda Rádió csapata 2022- ben is minden erejével az állatvédelem mellett teszi le a voksát és felhívja a figyelmet, hogy bár a decemberi hónapban az ünnepek alatt jobban megnyílnak az adományozók pénztárcái, de a mentett állatoknak januártól decemberig enniük kell és az orvosi költségek is óriásiak az állatvédelmi szervezeteknél.

Ezért kérünk mindenkit, aki teheti, segítse a szervezetek munkáját, ne csak az ünnepek alatt, hanem egész évben.

Azon cégek, akik segítenék az állatvédelmet, szívesen elkalauzoljuk őket hova és mit érdemes adományozni  és természetesen hírt adunk róla nem csak rádióinkban, hanem további online médiáinkban is.

Amennyiben a mi munkákat szeretné segíteni valaki, mi csak egy like-ot kérünk Facebook oldalunkra, és ez még pénzbe sem kerül!

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj