A Szurkolók az állatkínzás ellen csapata a mai napon az Artusi Bistro vendége volt.

Az olasz ételeket kínáló Bistro egyik legfontosabb tulajdonsága a gazdik szemében, hogy kutyabarát a hely, így ha megéhezel a 7. kerületben a Kazinczy utca környékén, nyugodtan betérhetsz és kérdezned sem kell, hogy beviheted-e kutyádat.

Bár tudjuk, a kutyák nem szeretnek sokáig egy helyben ülni, de nem is kell,mert az Artusi munkatársaitól megtudtuk,hogy egy pizzára 7, míg egy igazi olasz tésztára 8-9 percet kell csak várni.

Ha egy Garfield nevű és jellegű cicánk van, akit nem szeretnénk otthon hagyni, de tudjuk jól,hogy  Garfield kicsit lustácska és esze ágában sincs gyalogolni, akkor sincs gond, hisz az Artusi házhoz is szállít.

A Bistro repertoárjából természetesen nem maradhat ki a cukor,laktóz,és gluténmentes, akár a teljes kiőrlésű gabonából készült ételek sem,így a Szurkolók az állatkínzás ellen csapata és az őket támogató vendégek is  jóllakottan távozhattak a nap végén.

A nap margójához hozzá tartozik, hogy az Artusi felajánlotta a mai teljes forgalmának 50%-át.

Az így kapott 48 270 forintot a szurkolók állatorvosi kezelésekre és a mentéshez szükséges üzemanyagra fogják költeni.

A vendégek amellett, hogy jót ettek, adományokat is hoztak, ennek köszönhetően több mint 150 Kg kutyakaja jött össze, ezzel is segítve a szurkolók munkáját.

Kapin Ricsi, a Szurkolók az állatkínzás ellen csapatának oszlopos tagja megköszönte az Artusinak, hogy melléjük állt, illetve köszöni mindazoknak, akik ellátogattak a mai eseményre és adományokat hoztak, amit a megkínzott éhes kutyáknak, macskáknak tudnak eljuttatni.

www.artusibistro.hu

 

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj