KELL EGY HÁZ AZ ÓCEÁN PARTJÁN ,DE HA CSAK EGY AUTÓ AZ IS MEGTESZI! BAMAKO RALLY 2018

A csapatok elérték az óceánt és a ma estét , valamint a holnapi napot pihenéssel töltik, hogy megújult erővel indulhassanak tovább.

Már 2 évvel ezelőtt is ez volt a Bamako Rally pihenő tábora ,ahol a csapatok többnyire nem pihenéssel, hanem az autójuk összeragasztásával foglalatoskodnak.

A kempinget egy francia srác (Nico) és mauritán barátnője üzemelteti nem messze a fővárostól, ha erre fúj valakit a szél ,akkor ki ne hagyja, hisz az érintetlen táj és a nyugalom várja az odalátogatókat, és bár a helyiek a mostani évszakot télnek nevezik ,mindemellett a csapatok már bátran megmártóznak a habokban.

A MILLENIUM FLAKON TEAM a Trabant szerelmese Vadász Zsolt elmondta: ma a mauritán sivatagban homokoztunk és bár várat nem építettünk, de a Trabi suhant ,mint a szél – dacolva minden körülménnyel.

A Japán Magyar koprodukciós Subaru 360-as kisautó benzinellátási gondokkal küzd ,de a Trabant-Expedíciós srácok nem hagyják magukra őket

Jó pihenést kívánunk a srácoknak, de természetesen holnap sem maradnak olvasóink Bamakos beszámoló nélkül, hisz ez az a rally, ahol mindig történik valami.

Sz.Sz

 

 

 

 

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj