Jelentős értékesítési siker a 39. Bangkok International Motor Show-n 2018

Az április 8-án, rekorddal zárult 39. Bangkoki Nemzetközi Autószalon 2018 (BIMS) 42.499 járművet adtak el hivatalosan a 11 nap alatt és 1.62 millió látogató volt kíváncsi a rendezvényre. Az autó- és motorkerékpár eladások száma: 36.587 autóra és 5.912 motorkerékpárra érkezett.

A Toyota kiemelkedett a 5.689 eladott jaárművel de a második sem panaszkodhat az 5.133 darabbal a Honda, és ott a Mazda ami 5.021 darabot értékesített.

De ami a motorkerékpárokat illeti, a Honda vezeti a listát 2.628 db, a második helyre a Yamaha 737 db, a harmadik Kawasaki 554 darabbal került fel a dobogóra

A kis és közepes méretű autók és haszongépjárművek továbbra is népszerűek a fogyasztók körében. Annak ellenére, hogy a jelenlegi hírek a kisebb autók kereskedelmi célú felhasználásáról szólnak, az ebben a kategóriában lévő autók nagy figyelmet szenteltek a látogatóknak. Az ebből a kategóriából származó vásárlások az eredmény 20-30% -át képviseli ami rekordot jelent.

Ne felejtsük el hogy Európában a környezettudatos életmód az autók hibrid, elektromos vagy éppen földgáz üzemű autók iránt igen nagy a kereslet és ez is látszott az idei kiállításon. A nagy figyelmet szenteltek a kiállítók is ennek az iránynak, de a látogatók is keresték ezeket a modelleket. Ugye a Thai kormány nagy figyelmet és támogatást nyújt az elektromos autókkal kapcsolatos törekvéseknek ezért a régióban az elektromos autó piac valószínűleg nőni fog a jövőben.

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj