Autóipari kiállítás Thaiföldön

A BIMS továbbra is az egyetlen olyan autóipari kiállítás Thaiföldön, amelyet az OCIA által engedéllyel rendelkezik.

Ezen a nagy eseményen részt vesznek a helyi és külföldi médiumok a világ minden tájáról, mivel bepillantást engednek a közelgő modellekbe, amelyek az ASEAN piacán lépnek be a következő hónapokban. Az idei csúcspontok közé tartozik számos új termék bemutatása, valamint a több mint 40 autó- és motorkerékpár márka legújabb koncepcióautóinak és motorok bemutatása.

A látogatók számos innovatív gépet, például Plug-In, Hybrid és teljes elektromos járműveket fognak megnézni. Ezek közül néhányat a kiállításon is értékesíteni fognak természetesen. Felismerve az ilyen járművek jelentőségét, a szervező létrehozott egy olyan részt ahol kizárólag elektromos járművek és technológiák számára van fenntartva.

A Bangkok International Motor Show az egy olyan világméretű esemény, amely a thaiföldi autóipar életképességét jelzi és bemutatja a világnak, hogy itt épül a jövő. Ezen a helyszínen, ahol az autó- és motorkerékpár-gyártók várják az érdeklődőket ahol bemutatják legújabb termékeiket, és persze a kiegészítőket is elérhetőek a régebbi modellekhez.

Forrás: automotortv.hu

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj