Csendes Ádám győzelemmel és dobogós helyezésekkel indította a tavaszi szezont

Sikeres szezonkezdeten van túl a székesfehérvári testépítő Csendes Ádám, aki a W.A.F Universe világbajnokságon és a WABBA Hungary-n is dobogóra állhatott.

Csendes Ádám két hete Vecsésen, a W.A.F Universe világbajnokságán indította tavaszi szezonját, ahol a közepesen magas (170-175 cm) testépítők kategóriát megnyerte.

„Leadtam a nevezést a classic kategóriába is, de nem engedtek színpadra lépni, mert megnyertem a kategóriám. Az abszolút bajnoki címért viszonyt versenybe szálltam, és harmadik lettem” – árulta el Csendes Ádám a Prémium Média & Sport Management érdeklődésére.

A 27 éves sportoló aztán a WABBA Hungary-n is megmérette magát, a közepesen magas testépítők kategóriájában és közepesen magas classic kategóriában is második lett.

„Nagyon színvonalas szervezés volt, a mezőny pedig kifejezetten erős. Nagyon élveztem a színpadot. Úgy mentem oda, hogy szeretnék a legjobb hatba kerülni, ehhez képest sikerült felülmúlni az elképzeléseket. Igazságos eredmény született, mert aki megelőzött, ő nyerte az abszolút versenyt. Úgy indultam neki a szezonnak, hogy szeretnék mindenhol dobogós lenni, ez eddig sikerült. A múlt hétvégi verseny miatt azonban van bennem egy pici csalódottság, mert jó lett volna megnyerni. Összességében ez a második helyezés is nagyon pozitív, de másodiknak lenni nem a legjobb. Ugyanakkor pozitív visszajelzéseket kaptam és megyek tovább. Mindenhol szeretnék jól szerepelni ebben a szezonban” – tekintett előre Csendes Ádám, aki napi két edzéssel próbál minél jobb formába kerülni.

 

„Reggel egy éhgyomros kardióval indítom a napot. Általában a szabadban végzem, súlymellénnyel. Délutánonként, heti 5-6 alkalommal végzek súlyzós edzéseket. Az első szezonom ott ment el, hogy nem ment a pózolás. Felkerestem egy edzőt, aki segít ennek a tökéletesítésében” – tette hozzá Csendes Ádám, aki jövőbeli céljait illetően úgy fogalmazott, hogy a hétvégén elindul a Bodysport kupán Budapesten, majd egy hétre rá HBPF szövetség versenyein próbálja ki magát.

 

„Nagyon motivált vagyok és vágyok a sikerre. Szeretném letenni a névjegyem a testépítők világában, hosszabbtávú célom természetesen a profi kártya, de ehhez még nagyon sokat kell fejlődni, ez három-ötéves periódusban lehet reális” – zárta szavait Csendes Ádám, akinek a mostani a második szezonja testépítésben.

Forrás: Prémium Média & Sport Management Zrt.
Fotó: Csendes Ádám

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj